Hakan Özköse: Transfer yasağı kalkacak

Beşiktaş Yönetim Kurulu üyesi Hakan Özköse'den çarpıcı açıklama

Beşiktaş Sompo Japan Basketbol Takımı'nın bu sezon fırtına gibi esmesi taraftarların yüzünü güldürüyor. Siyah-Beyazlı takımın, Anadolu Efes'in arka arkaya iki yenilgi almasıyla ligi 2. sırada bitirme ihtimalinin yükselmesiyle Beşiktaş Yönetim Kurulu da kolları sıvadı. Yönetim basketbol takımına flaş bir transfer için atağa geçerek, ABD asıllı Ukrayna'lı milli basketbolcu Pooh Jeter'le prensip anlaşmasına vardı. Son olarak Çin Ligi'nde forma giyen ünlü oyuncu Beşiktaş'ın şampiyonluk yolunda en büyük kozlarından biri olacak. 

Kartalhaber'e konuşan Beşiktaşlı yönetici Hakan Özköse yıldız basketbolcunun Cuma günü İstanbul'da olacağını açıkladı. Transfer yasağının ber kaç gün içinde kaldıracaklarını vurgulayan Özköse, ''Bu yasak bizden önceki dönemden kaynaklanan ödeme sıkıntısı nedeniyle getirildi. Hafta sonuna kadar bu yasağı kaldırıp önümüze bakmak istiyoruz. bou konuda başkanımız Fikret Orman büyük fedakarlıkta bulunuyor" ifadesini kullandı.  Ufuk Sarıca ile uzun yıllar çalışmak arzusunda olduklarını vurgulayan Özköse, "Bu sezonki hedefimiz her branşta olduğu gibi şampiyonluk. Ancak sadece bu sezonu düşünmüyoruz. Hocamızla uzun vadeli planlar yapıyoruz. Birkaç yıl içinde basketbolda da yenilmez armada olmak için hoamızla çalışmalar içindeyiz" dedi. 




EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI