Hakem Lahoz'dan Maç Sonrası Şaşırtan Hareket

Beşiktaş-Porto maçını yöneten İspanyol hakem Lahoz gönülleri fethetti

Beşiktaş sahasında konuk ettiği Porto ile 1-1 berabere kaldı ve Şampiyonlar Ligi G Grubunu lider olarak bitirmeyi garantileyip, adını ikinci tura yazdırdı.

Maç sonunda en az futbolcular kadar bir isim daha alkış topladı; maçın hakemi Mateu Lahoz. Hem karşılaşmayı yönetme şekli hem verdiği kararlar hem de futbolcularla iletişimi açısından herkesin beğenisini kazanan Lahoz, 90 dakika sonunda da yaptığı hareketle gönülleri fethetti.

Geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Lyon maçında Beşiktaş kalecisi Fabri son anlarda büyük bir hata yapmış ve Beşiktaş, 1-0 önde olduğu maçı 2-1 kaybetmişti. O maçın da hakemi olan Lahoz golden sonra vatandaşı Fabri'nin yanına gitmiş ve onu teselli etmeye çalışmıştı.

BUFFON'A SARILDIĞI ANLAR OLAY OLMUŞTU

40 yaşındaki hakem, İsveç'le İtalya arasında oynanan Dünya Kupası Play-off maçını da yönetmişti. İtalyanların dramatik bir şekilde Dünya Kupası biletini kaybetmesinin ardından futbolcuları teselli etmek yine Lahoz'a düşmüştü. Özellikle Buffon'a sarıldığı anlar gazetelerde manşet olmuştu.

Lahoz dünü de boş geçmedi. Maçın bitiş düdüğünü çaldıktan sonra hem Beşiktaş hem de Porto'lu futbolcuların tebriklerini kabul ederken, saha içerisinde onlarla sıcak ve samimi bir sohbette bulundu.

AHMET ÇAKAR: LAHOZ KUSURSUZDU

"Dünyadaki hangi takım oyuncusuna sorarsanız sorun, "Hakem kim olsun?" diye kesinlikle İspanyol Lahoz'u der. Hem çok iyi hakem hem de çok isabetli kararları var ama en önemli özelliği sahada bir dadı gibi. Gülüyor, oyuncuları okşuyor, sinirleneni yatıştırıyor ve bir bakıyorsunuz maçın mutlak hakimi Lahoz olmuş. Dün gece de kusursuzdu hem de her yönüyle."


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI