Harikasın Beşiktaş... Beşiktaş 1-1 Porto

Vodafone Park'ta Porto ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş puanını 11'e yükseltirken grubu 1. olarak tamamlayı garantiledi

 Beşiktaş, Devler Ligi'nde destan yazmaya devam ediyor... Siyah - Beyazlı temsilcimiz, Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndaki 5. maçında Porto ile 1-1 berabere kalarak istediğini aldı! Grubunda oynadığı 5 maçta yenilgi yüzü görmeyen ve 11 puana yükselen Beşiktaş, tarihinde ilk kez Devler Ligi'nde son 16 turuna yükselmeyi başardı. Siyah-beyazlı ekip ayrıca G Grubu'nu da lider tamamlamayı garantiledi. Öte yandan Beşiktaş son 16 primi olan 6 milyon Euro'yu da kasasına koydu...

GOLLER:

Mücadelenin 29. dakikasında Porto, Beşiktaş karşısında Felipe Augusto'nun golü ile 1-0 öne geçti: Sağ taraftan Ricardo Pereira'nın yerden sert pasına Felipe Augusto düzgün bir vuruş yaptıyor ve maalesef topu ağlarımızla buluştu.

41. dakikada temsilcimiz Beşiktaş, Cenk Tosun'un muhteşem asistinde Talisca'nın golü ile karşılaşmada beraberliği yakaldı: Sol taraftan gelişen atakta Pereira'yı geçen Cenk Tosun ceza sahasına kat etti, boş durumdaki Talisca'ya pasını gönderdi ve Brezilyalı oyuncuya sadece dokunmak kaldı: 1-1.


İşte Beşiktaş-Porto maçının geniş özeti 



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI