Hasan Bozkurter: Beşiktaş'ın hakkı yeniyor, kimsenin sesi çıkmıyor!

Beşiktaş Basketbol Şubesi eski Koordinatörü Hasan Bozkurter, Türkiye Basketbol Federasyonu'nu ve Beşiktaş yönetimini yaylım ateşine tuttu.

Kartalhaber.com özel haberi... Beşiktaş Basketbol Şubesi eski Koordinatörü Hasan Bozkurter, Türkiye Basketbol Federasyonu'nu yaylım ateşine tuttu. Avrupa'nın en saygın ligi diyoruz ama Play-Off serisinin en önemli maçında bir takımın başkanı keyfe keder takımını sahadan çekiyor sonra tenezzül edip oynamak için sahaya geri geliyorlar. Uganda Basketbol Ligi'nde bile böyle birşey olmaz. İşin kötü tarafı maçın gözlemcisi, hakemleri ne yapacağını bilmeden şaşkın şaşkın birbirlerine bakıyorlar. Beşiktaş'ın sahadaki başarısını , emeğini saha dışı oyunlarla engellemek istiyorlar. Yaşanan rezalete Beşiktaş ana yönetiminin ve basketbol şubesininde sessiz kalmasına anlam veremeyen Hasan Bozkurter "Beşiktaş da yöneticilik soyunma odasında prim sıkmakla , basına poz vermekle olmaz. Beşiktaş'ın hakkını her yerde savunmakla, takımı sahipsiz bırakmamakla olur. Yaşanan olayın üstüne Beşiktaşlı bir yöneticinin bile demeç vermemesine anlam veremiyorum. Basketbol takımımızın hakkı yeniliyor ve kimse ağzını açmıyor. Basketbolcularımız ve  teknik ekibimiz şunu bilsinler ki bu olayda yönetim sahip çıkmadı yalnız bıraktı ama büyük Beşiktaş taraftarı her zaman onların arkasındadır."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI