Hasan Bozkurter'den Fikret Orman'a istifa çağrısı

Beşiktaş Genel Kurul Üyesi Hasan Bozkurter, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

Beşiktaş Genel Kurul Üyesi Hasan Bozkurter, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

Fikret Orman'ın seçime gitmesi gerektiğini söyleyen Bozkurter'in açıklamaları i şu şekilde:

2 kere şampiyonuz olduk biz. Madem 9 senedir, ikinci maçlar deplasmanda oynanıyor, biz nasıl şampiyon olduk? Ben Ahmet Ürkmezgil'e katılmıyorum.

"Borçlanarak batarsın"

Borçlanarak büyüyeni hiç görmedik. Hep batar bu stratejiyi kullananlar. 7 aydır personel maaş alamıyor. 290 milyon TL geldi Ziraat Bankası'ndan. Kulüp başkanları, Bankalar Birliği'ne yaslanmış durumda. Kulüp üyeleri bu tabloları mali kongrede ibra ederken vicdanları sızlamadı mı? Hepsi iş adamı diye geçiniyor. Kendi şirketlerini böyle mi yönetiyorlar? Spor sorunu yok bu ülkede, yönetici sorunu var. Fikret Orman ceketini alıp gidecek. Sonra gelen düşünecek. Bu gelirle mi borçları temizleyeceksiniz? Voleybol şubesini kapat, BJK TV'yi kapat... Böyle bir şey olabilir mi? Sen Türk sporunun lokomotifisin.

"Fikret Orman yoruldu"

Fikret Orman kısa sürede 2 yönetim değiştirdi. Sayın Orman tekrar başkan olarak geldi. Bizim için en önemli olan şey Beşiktaş. Camianın ağır topları bir ortak başkan adayı belirleyecek. Bunu da yapacak çok kişi var. Fikret Orman yorgundur. Kulübü olağanüstü kongreye götürmeli.

Gündemde bir başkan adayı var mı?

Bankalardan para alarak, kaynak yaratmayarak Beşiktaş idare edilemez. Gündemimizde bir başkan adayı yok. Bu kulübü nasıl yürütürüz öyle düşünüyoruz. Beşiktaş'ta olan hiçbir şey yazılmadı. Ne güzel gidiyoruz ekonomi olarak, dediler. Biz konuştuğumuz zaman yayını kesenler bizi suçladı. Sonuçta bizim dediğimiz oldu. Bu gemi böyle yürümez. Gördüğüm kadarıyla Fikret Orman inşaat durumuna gidecek. Galatasaray'daki gibi elindeki arsalara inşaat yapıp sonra da ayrılacak.


Ajansspor.com 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI