Hayat Beşiktaş'la güzel

Sinan Vardar'ın Fotomaç Gazetesi'ndeki köşe yazısı;

HAYAT BEŞİKTAŞ'LA GÜZEL 


Beşiktaş ilk devre 400'ü aşan pas yaptı. Şampiyonlukta rakiplerinin 90 dakikada bu rakamı bulduklarını zannetmiyorum. 

Arena'da Beşiktaş'ın galibiyetinden çok, Kara Kartal'ın  futbolun güzelliklerini sunması taraftarlarını yine mest etmesi önemliydi.  Hele ilk yarının son 7-8 dakikasında Beşiktaş sanki ortada sıçan oyunu oynar gibiydi. Beşiktaş'ın ilk 80 dakika futbolu tam anlamıyla 10 numaraydı. 

Tolunay Kafkas, oyunun ilk bölümünde Beşiktaş'ı durdurmaya çalışsa da önce Quaresma müthiş bir orta ile Cenk Tosun'a müthiş bir servis yaptı. Cenk Tosun'un attığı son 5 kafa golünün de Quaresma'nın ortasından  gelmesi müthiş bir ikilinin de gövde gösterisi yaptığını gösteriyor. Yıllardır Beşiktaş'ta  uzaktan şut atan futbolcu aramıştık. Talisca ilaç gibi geldi. Brezilyalı futbolcu, attığı müthiş golle yine futbolseverleri büyüledi hem de rakibin direncini de kırdı. Beşiktaş'ın bu yetenekli futbolcularla açamacağı kilit yok gibi.  


Büyük Usta'ya selam 

Teknik Direktör Şenol Güneş, Beşiktaş'ta ustalık döneminde futbol dersi veriyor. Güneş, elindeki kadroyu o kadar iyi kullanıyor ki alkışlamamak elde değil. Hafta içinde Necip'ten yararlanan tecrübeli teknik adam dün de sahaya Atınç Nukan'la çıktı. Hele hele alt yapısından çıkan Atınç'ın kafayla attığı gol Beşiktaş'a gönül verenleri ayrıca mutlu etti. Haydi Atınç artık formana sahip çık ve bir daha bırakma. Beşiktaş, 3-0'ı bulduktan sonra Güneş, kart sınırındaki Gökhan Gönül ve Atiba Hutchinson'iı oyundan çıkararak 60. dakikadan sonra derbi maça odaklandığını gösterdi. 


Beşiktaş dünkü maç sonrası rakipleriyle arasındaki farkı daha da artırdı ve taraflı tarafsız herkese şapka çıkarttı. İk sezondan bu yana yazıyorum; Beşiktaş Türkiye'nin en iyisi! Beşiktaşlılar bugünlerin keyfini çıkarıyor. Gerçek olan şu; hayat Beşiktaş'la güzel. 

 


SİNAN VARDAR 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI