HEDEF 13!

Beşiktaş bugün Mersin İdmanyurdu engelini 3 puanla geçerse, Teknik Direktör Slaven Bilic de, siyah-beyazlı takıma, Süper Lig’de 18. haftalar itibariyle son 21 yılın en başarılı dönemlerinden birini yaşatacak.

Geride kalan 17 maçta 12 kez galip gelirken, 2 beraberlik ve 3 yenilgi alan Kartal, Mersin’i yenerek 13. galibiyetini alırsa Bilic, Mircea Lucescu ve Christoph Daum’un başarısına ortak olacak. Beşiktaş, 1994-95 sezonunda Daum’la 18. haftayı 13 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgiyle kapatmıştı. Kartal, Lucescu’nun görev yaptığı 2002-03 ve 2003-04’te ise 18. haftaları yine 13’er galibiyetle bitirdi.

Kartal’a karşılama

Siyah-beyazlı takım, Mersin İdmanyurdu maçı için öğle saatlerinde özel bir uçakla Ankara’ya gitti. Esenboğa Havalimanı’nda kafileyi karşılayan taraftarlar, Teknik Direktör Slaven Bilic ve kaptan Tolga Zengin’e çiçek verdi. Kafile daha sonra kamp yaptığı otele geçti.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI