Hem Lig'de hem de Avrupa'da zafer

İsmail Köybaşı performansıyla göz doldurmaya devam ediyor

Yeni sezonda Siyah-Beyazlılar’ın başına Şenol Güneş’in gelmesinin ardından takımda büyük gelişme gösteren isimler arasında yer alan İsmail Köybaşı, önceki gün ilk 11’de başladığı Skenderbeu mücadelesinde sergilediği etkili performansla göz doldurdu. Başarılı oyununu 1 asistle süsleyen tecrübeli sol bek, form grafiğindeki yükselişle ilgili olarak Fanatik Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu. Güneş’in kendisine verdiği desteğin gelişimine büyük katkı sağladığını söyleyen Köybaşı, “Hocam, yeteneklerime inandığını söyledi. Bana, ‘Benim olduğum yerde yeteneklerini sahaya yansıtmayan kimse duramaz. Sende bu kalite  fazlasıyla var. Sahaya çık ve uygula’ dedi. Bana büyük destek oldu” ifadelerini kullandı.


‘Hayata bakışım değişti’


Şenol hocanın söylediklerini saha içinde birebir gerçekleştirmeye çalıştığını söyleyen 26 yaşındaki futbolcu, “Futbola ve hayata bakış felsefem değişti. Şenol hocama sonsuz teşekkür ediyorum. Ligde şampiyonluk, UEFA’da da final istiyoruz” sözlerini sarfetti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI