Her yerde Lider!

Kartalhaber yazarı Nedim Güngör'ün köşe yazısı:

Her Yerde Lider!...


Avrupa Liginde grubundaki en zayıf rakibini olmayan sahasında ağırlayan Beşiktaş istediği 3 puanı zorlanmadan aldı.


Şenol Güneş, Sivasspor maçı kadrosundan dört farklı oyuncu ile sahaya çıkarken bu rotasyon uygulamasında bile stoperlerini değiştirmiyorsa Beşiktaş'a 1 değil 2 stoper transferi lazım demektir.


Kendisini zorlamayan rakibi karşısında oyunu istediği gibi çeviren siyah beyazlılarda takımın en iyisi İsmail'di. Ancak bunun istikrara dönmesi gerekir.


Atiba için ayrı paragraf değil, ayrı bir kitap bile yazmak yeterli olmaz. Buraya yazıyorum; bir gün bu Atiba'nın moleküllerine varana kadar incelenmek üzere bilim adamları tarafından kaçırılabilir!... Atiba'nın çocuğu varsa şimdiden sözleşme imzalansın. Ne de olsa armut dibine düşer.


Oğuzhan bu maçı dinlenerek geçirdi ama bir kaç tane kadife dokunuşu paslarıyla yine farkını hissettirdi.


Cenk ne olursa olsun görevini yerine getiriyor. Gomez'den sonra artık Cenk'e alternatif bir oyuncu alır ki artık Türkiye'nin santraforu diyebiliriz.


Quaresma sonradan oyuna girdi ama özellikle ikinci golde kendi atmayıp Cenk'e bırakması çok güzel ve olgun bir hareketti. Golden sonra ise aralarında sorun olduğu iddiası ile yaygara çıkaranlara inat Gökhan'a koşup sevinmesi de birilerine kapak niteliğinde oldu. 


Gökhan'ı sadece Cenk'in golü öncesi ve sevinirken gördük. Milli maçta gördüğü kırmızı karttan sonra bir türlü kendine gelemedi.


Sonuç olarak siyah-beyazlılar gruptaki iddiasını devam ettirirken herkese mesajını verdi, " BEŞİKTAŞ'IN OLDUĞU YERDE LİDER HER ZAMAN BEŞİKTAŞTIR!..."


Nedim GÜNGÖR

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI