Hıncal Uluç'tan Şenol Güneş'e Ağır Sözler

Gazeteci Hıncal Uluç'tan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'e çok sert sözler

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig 2. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı. Bu maçın ardından özellikle siyah beyazlı takımda Şenol Güneş'e kadro seçimi konusunda eleştiriler yapılırken, Hıncal Uluç ise son derece sert ve iddialı yorumlarda bulundu. 
 

Beşiktaş'ta Teknik Direktörü Şenol Güneş hatalı mı?


Beşiktaş'ın, Spor Toto Süper Lig 2. haftasında Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından teknik direktör Şenol Güneş'i eleştiren Hıncal Uluç, siyah beyazlıların bu sezon şampiyonluğun en güçlü adayı olmadığını ve son 2 yılda zorlayacak rakip olmadığı için Beşiktaş'ın şampiyon olduğunu söyledi. 

A Spor'da konuşan Hıncal Uluç, "Kasımpaşa maçında Şenol Güneş'in yapması gereken Necip'i oyuna almaktı. Her zaman bunu yapardı ama bu kez yapmadı. Çünkü o anda iki takım da kilitlenmiş ve sen 2-1'den sonra Necip'i alarak maçı bitirecektin. O yüzden söylüyorum ben esas bu sezon Şenol Güneş'in büyük hocalığını göreceğim." ifadelerini kullandı. "SON 2 YILDA BEŞİKTAŞ'I ŞENOL GÜNEŞ ŞAMPİYON YAPMADI"

Hıncal Uluç yorumlarına şu sözlerle devam etti: "Beşiktaş son 2 yılda zorlayacak bir rakip olmadığı için şampiyon oldu. Şenol Güneş hiçbir farklılık katmadı, Beşiktaş'a hiçbir oyuncu kazandırmadı. Bir takım şampiyon olacaktı, Beşiktaş oldu. Çünkü diğer rakiplerin hali ortadaydı. Ben asıl bu sezon Şenol Güneş'in büyük hocalığını göreceğim. Pabuç pahalı çünkü. En alt sıradaki rakipten, en üsttekine kadar artık herkes dirençli." 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI