İlhan Mansız Survivor'dan elendi, sosyal medya yıkıldı

İlhan Mansız'ın yolu Acun Ilıcalı ile bu kez Survivor'da kesişti.

Survivor kim elendi? Survivor 2017 eleme gecesi

Sadece 5 yarışmacının kaldığı Survivor'da adaya bir isim daha veda etti. Survivor kim elendi sorusu yanıt buldu. SMS oyları ile bir kişi daha şampiyonluk hayallerine veda etti. Survivor 2017 eleme gecesine dair tü mdetay ve bilgiler haberimizde...

Survivor'da bu akşam eleme heyecanı yaşandı. Kıbrıs finaline artık sayılı günler kala Survivor kim elendi sorusu yanıt buldu. Survivor 2017 eleme gecesinde büyük bir sürpriz yaşandı ve İlhan Mansız Survivor'dan elenen isim oldu. İlhan, Serhat ve Ogeday dokonulmazlık için savaştı ve Serhat Akın donulmazlık oyununu kazandı. Otomatikman elenme adayı olan iki isimden İlhan Mansız adaya veda etti. 

Survivor kim elendi? 

Survivor'da Ogeday ile SMS'e çıkan İlhan Mansız Survivor'dan elenen isim oldu.

İlhan Mansız fanları inanamadı...

İlhan Mansız fanları, eski milli futbolcunun SMS ile Ogeday'a elenmesine anlam veremedi. 

Survivor kim elendi 2017?

Survivor kıran kıran mücadeleleri ile devam ediyor. Survivor büyük finale kısa bir süre kala yarışmacılar adaya birer birer veda ediyor. Dün akşam oynanan Survivor dokunulmazlık mücadelesini İlhan Mansız kazandı. Survivor'da Adem, Serhat ve Sabriye'nin çıktığı eleme potasından en az SMS oyunu alan Sabriye yarışmaya veda eden isim oldu. Sabriye isminin açıklanmasının ardından gözyaşlarına hakim olamadı.

Survivor'da kim elenecek?

Yarışmanın son dokunulmazlık oyunu ve son konseyi olacak gecede herkes büyük heyecan içinde. Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununu kazanan Adem rahat bir nefes alırken, şimdi gözler ikinci dokunulmazlık oyununu kimin kazanacağına çevrildi. Sema ise haftalar önceden Kıbrıs Finalini garantiledi ve yarışmacılar arasında en rahat isimlerden biri oldu. Bu akşam dünden dokunulmazlık oyununu kazanan Adem ve Sema yarışmayacak. İlhan, Serhat ve Ogeday dokonulmazlık için savaşacakken, kazanan kişinin haricinde iki kişi otomatikman aday olacak.

Sabriye'nin son sözleri...

Biliyordum hissetmiştim. Serhat büyük bir camianın eski futbolcusu. Adem’de öyle. Hissetmiştim ben kendimin gideceğini. Buraya geldim çok şeyler öğrendim. Çok dersler aldım. Benim için çok zor olacak.

Survivor Kıbrıs finali ne zaman?

Survivor’da büyük final için geri sayım başladı. Kıbrıs’ta yapılacak Survivor finaline artık sadece 5 gün kaldı. Bu akşam bir yarışmacı daha adaya veda edecek ve kalan 4 yarışmacı Kıbrıs finalinde çetin bir mücadele verecek.

Survivor yarışmacısı Sabriye Şengül Kimdir?

Sabriye Şengül, 1988 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. 2006 yılında boksla tanışan Sabriye Şengül'ün hayatı bu tarihten sonra değişti. Sabriye Şengül, 2006 yılında boksla tanıştı. Spor hayatına hentboll oynayarak başlayan Sabriye Şengül, tavsiye sonrasında kickboks'a yöneldi. Hayatında sporun önemli bir yer tuttuğunu belirten Sabriye Şengül'ün en öne çıkan özelliği ise hırslı bir kimliğe sahip olması. Verdiği röportajlarda her fırsatta sporun hayatındaki önemini anlatan Sabriye Şengül, spor hayatını şu sözlerle anlatıyor: “Önceleri hentbol oynuyordum. Hırslı, mücadeleci ve pes etmeyen bir yapım var. Antrenmanlarda ve maçlarda bu yapımdan dolayı sertleştiğim oldu. Hocalarım, ‘Sabriye hentbolcular bize lazım. Sen boks ile uğraş’ deyince neden olmasın dedim. Boksta ve Kickboskta 3 Türkiye şampiyonluğum var. Uluslararası boks şampiyonluğum ve K1 Dünya Karması şampiyonluğum bulunuyor.”

Survivor'da Porsche ödülünü kim kazandı?

Yarışmanın seviyesinin ilerlemesiyle birlikte adada verilen ödüller de yükselirken geçtiğimiz günlerde Porsche marka otomobil kısa tahmin yarışmasıyla yeni sahibini bulmuştu. Yarışmacılar annelerinden gelen cevapları tahmin etmeye çalışmış ve en fazla doğru cevabı veren aday ödüle bir adım daha yaklaşmıştı. Annesinin kendisi için verdiği cevapları bilen ve en fazla doğru tahminde bulunan Berna, bu yıl ilk kez verilen Porsche ödülünün de sahibi oldu.


Öte yandan oyunun bireysel performansa dönmesinin ardından herkesin birbirine karşı tavrının değiştiğini belirten Sabriye, adada hiç kimsenin eski gibi birbiriyle sohbet etmediğinin altını çizdi. Bu durumdan rahatsız olduğunu dile getiren başarılı yarışmacı bir an önce Kıbrıs’a geçilmesini temenni etti. Gönüllüler takımından Elif’in adadan gönderilmesiyle birlikte salı gününden itibaren yarışmanın bundan sonra bireysel performansa dayalı olarak gerçekleşeceği ifade edilmişti.


Survivor'da kurallar değişti


urvivor'da Elif'in elenmesinin ardından kurallar artık değişiyor. İki kişi kalan gönüllüler takımı ve ünlüler, artık bireysel olarak yarışacaklar. Önümüzdeki haftalarda yarışmacılar bundan sonra takım olarak değil birey olarak performanslarına göre değerlendirilecek.. 


Kıbrıs finaline çok az bir süre kala artık yarışmacılar bireysel olarak yarışacaklar. Bireysel sembol ödülünü kazanan Sema, final koltuğunu garantileyen ilk isim olmuştu. Bundan sonraki aşamada 4 yarışmacı daha final koltuğu için hak kazanacak.

İlhan Mansız'ın yolu Acun Ilıcalı ile bu kez Survivor'da kesişti. Daha önce dans yarışmasında boy gösteren Beşiktaşlı eski futbolcu'nun Survivor performansı merak konusu. İlhan Mansız saçı ve stili ile yine yarışmaya damga vuracak gibi gözüküyor. Peki İlhan Mansız kimdir? Kaç yaşında? Nereli? İşte tüm detaylar burada...


İlhan Mansız kimdir?


İlhan Mansız, 10 Ağustos 1975 tarihinde Almanya, Kempten’de dünyaya geldi. Aslen Eskişehirli olan İlhan Mansız, 13 yaşında futbola başladı. Augsburg takımıyla Almanya Gençler Şampiyonu oldu. Dikkatleri üzerine çeken İlhan Mansız, 1994 yılında FC Köln'e transfer oldu. 1998 yılında 1. Lig takımlarından Samsunspor'a transfer oldu. 3 sezon Samsunspor'da oynadıktan sonra 2001 yılında Tümer Metin ile beraber Beşiktaş’a geçti. 2001-2002 sezonunda başarılı performansını sürdürdü ve attığı 21 golle Galatasaray'dan Arif Erdem'le birlikte gol krallığını paylaştı. 2002 yılında Türkiye’nin 3. olduğu Dünya Kupası'nda en etkili isimlerden biriydi. Turnuvanın ardından uzun süren sakatlıklar nedeni ile 2002/2003 sezonunda bir süre Beşiktaş'ta kadroya giremedi. Ancak sezon ilerledikçe düzeldi ve lig şampiyonluğunda büyük rol aldı. Beşiktaş formasıyla ligde 58 maçta 36 gol attı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI