İsrailli taraftarlara çok önemli uyarı

İsrailli yetkililer, Beşiktaş Hapoel Beer Sheva maçı konuk ekip taraftarlarını uyardı

Beşiktaş ile Hapoel Beer Sheva arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi ikinci tur rövanş maçı öncesinde İsrailli yetkililer alarma geçti. Dolmabahçe'deki stadın yakınında geçtiğimiz aylarda meydana gelen patlama ve ülkedeki diğer terör olaylarını göz önünde bulunduran yetkililer, taraftarlara seyahat uyarısında bulundu.

İsrail Terörle Mücadele Bürosu'nun, bugün itibariyle Türkiye ile ilgili seyahat uyarısını güncelledi. Yurt dışı ülkelerini beş tehlike kategorisinde sınıflayan büro, Türkiye'yi 'Yüksek somut tehlike' kategorisinde gösterdi. İsrail vatandaşlarının Türkiye'ye gitmekten kaçınması gerektiği belirtilen açıklamada, halihazırda ülkede bulunanların ise kalabalık yerlerden uzak durması istendi.

Az da olsa taraftar olacak

Ancak az da olsa kırmızı-beyazlı taraftarın rövanş maçına geleceği bildirildi. İsrail basını, ilk maçta alınan 3-1'lik mağlubiyetle tur umudunun azalması ve İsrail Terörle Mücadele Bürosu'nun yaptığı uyarıya karşın, sayısı onlarla ifade edilecek küçük bir taraftar grubunun takımlarını İstanbul'da desteklemesinin beklendiğini duyurdu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI