İşte Beşiktaş'ın ilk 11'i

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş, Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak. Beşiktaş'ın Akhisar Belediyespor 11'i belli oldu.

Süper Lig'de lider durumda bulunan Beşiktaş, 13. haftada ligin iyi performans gösteren ekibi Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak.


Siyah-Beyazlılar'da bu maç öncesinde Skenderbeu maçında sakatlanan Ersan Adem Gülüm ve Sivasspor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Necip Uysal forma giyemeyecek. 


Teknik Direktör Şenol Güneş, geçen hafta oynan Sivasspor maçında hastalığı nedeniyle antrenmanlara çıkamayan Gökhan Töre'yi kadroya dahil etmemiş, Skenderbeu maçında ise 11'desahaya sürmüştü. Deneyimli hoca, bu maçta ise Gökhan Töre'yi yedek soyundururken, Ersan Gülüm'ün yerine ise Dusko Tosic'e forma şansı verdi. Beşiktaş'ın Akhisar Belediyespor maçı 11'i şöyle;



Beşiktaş: Tolga Zengin, Andreas Beck, Luiz Rhodolfo, Dusko Tosic, İsmail köybaşı, Atiba, Jose Sosa, Oğuzhan Özyakup, Quaresma, Olcay Şahan, Mario Gomez


Yedekler: Günay, Milosevic, Serdar, Motta, Gökhan Töre, Kerim Frei, Cenk Tosun



Akhisar'ın ilk 11'i: Lukac, Ahmet Cebe, Douglao, Caner, Kadir, Merter, Custodio, Güray, N'Guemo, Sami, Rodallega.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI