İşte Beşiktaş'ın İlk 11'i... Güneş'ten Sürpriz 11

Beşiktaş, Vodafone Park'ta Akhisar'ı konuk ediyor

Alanya ve Göztepe deplasmanlarından zaferle dönen Kara Kartal, 12. haftanın açılışını bugün yapıyor... Siyah-Beyazlılar, ligin dişli takımlarından Akhisarspor’u Vodafone Park’ta ağırlayacak. Beşiktaş, ilk iki sırada yer alan Başakşehir ile Galatasaray’ın karşılaşacağı bu haftada eline geçen fırsatı iyi değerlendirmek istiyor. Kartal, bugün kazanması halinde maç fazlasıyla Galatasaray’ın 2 puan arkasına yerleşecek. O maçtan çıkacak olası beraberlik Beşiktaş’ın işine gelecek. Şampiyonlar Ligi’nde salı günü oynayacağı Porto maçı öncesi ligde fire vermek istemeyen, hepsinden önemlisi moral depolamak isteyen Beşiktaş, Akhisar’ı iç sahada konuk ettiği 3 maçta da yenmeyi başardı.

Beşiktaş - Akhisarspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Vodafone Park’taki karşılaşma, saat 20.00’de başlayacak. Mücadele beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak. 

Zorlu karşılaşma öncesi Beşiktaş ve Akhisar'ın ilk 11'i belli oldu. Teknik direktör Şenol Güneş, Cenk Tosun'un yerine Negredo'ya, Babel'in yerine ise Jeremain Lens'e ilk'de forma verdi. Sakat Pepe'nin yerine ise Medel şans buldu.

11'ler

Beşiktaş: Fabri, Gökhan, Medel, Tosic, Adriano, Atiba, Tolgay, Quaresma, Lens, Talisca, Negredo

Akhisarspor: Lukac, Lopes, Mustafa, Caner, Kadir, Sissokko, Soner, Olcan, Serginho, Henrique, Larsson

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI