İşte Beşiktaş'ın Muhtemel 11'i

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Porto maçı ilk 11'ini belirledi

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde Porto ile oynayacağı karşılaşma öncesi teknik direktör Şenol Güneş kafasındaki ilk 11'i belirledi.

Süper Lig'de Akhisarspor karşısında oynanan maçlta Pepe'yi dinlendiren ve Cenk Tosun'u da ilk 11'de değerlendirmeyen Şenol Güneş'in sahaya süreceği ilk 11'e FutbolArena ulaştı. Yapılan son kontrollerde Pepe'nin sakatlığıyla alakalı bir problemi kalmadığı ve Porto maçında ilk 11'deki yerini alacağı bildirildi.

Beşiktaş'ın Porto maçındaki muhtemel ilk 11'i

Siyah-beyazlı takımda son antrenman öncesi Şenol Güneş toplu olarak futbolcularla görüşüp bir toplantı yaptı. Deneyimli çalıştırıcı, Pepe'Nin takıma katılmasıyla Porto karşısına Gökhan, Pepe, Tosic ve Adriano savunma dörtlüsüyle çıkacak. Atiba ve Tolgay orta sahada görev yapacak. Şenol Güneş Oğuzhan'ı ise duruma göre 2. yarıda sahaya sürecek. Quaresma, Talisca ve Babel ile birlikte Cenk Tosun, Beşiktaş'In hücum hattını oluşturacak.Beşiktaş'ın Porto ile yapacağı maçın öncesinde program da belli oldu. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve bir futbolcu, 19:30'daNevzat Demir Tesisleri'nde basın toplantısında konuşacak.

Beşiktaş'ın muhtemel ilk 11'i: 

Fabri- Gökhan. Pepe, Tosiç, Adriano- Atiba, Tolgay- Quaresma, Talisca, Babel- Cenk


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI