İşte Beşiktaş'ın muhtemel 11'i

Ligin 13. haftasında Akhisar Belediyespor'u ağırlayacak olan Beşiktaş, Süper Lig'deki ledirliğini sürdürmek isitiyor

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında yarın  Akhisar Belediyespor'u konuk edecek.

 

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 17.00'de başlayacak maçta, hakem  Barış Şimşek düdük çalacak.

 

Ligdeki son iki maçından galibiyetle ayrılan siyah-beyazlı ekip, Ege  temsilcisi karşısında da kazanarak hem liderliğini sürdürmek hem de galibiyet  serisi yakalamak istiyor.

 

Beşiktaş, geride kalan 12 haftada aldığı 9 galibiyet ve 2 beraberlikle  29 puan topladı. Bir de yenilgisi bulunan siyah-beyazlılar, sıralamadaki en yakın  takipçisi Fenerbahçe'nin 2 puan önünde zirvede yer aldı.

 

Ersan sakat, Necip cezalı 

 

Beşiktaş'ta Ersan Adem Gülüm ve Necip Uysal, Akhisar Belediyespor  karşısında görev yapamayacak.

 

UEFA Avrupa Ligi'nde Arnavutluk'un Skenderbeu takımı ile oynanan maçın  ilk yarısında sakatlanan ve sol uyluk arka adalesinde yırtık tespit edilen Ersan  Adem Gülüm'ün yanı sıra kart cezalısı Necip Uysal, Ege temsilcisine karşı forma  giyemeyecek.

 

Siyah-beyazlı ekipte, uzun süreli sakatlığının ardından takımla  çalışmalara başlayan ancak henüz hazır olmayan Veli Kavlak da Akhisar  Belediyespor'a karşı mücadele edemeyecek. Belindeki ağrılar nedeniyle Skenderbeu karşılaşmasının kadrosunda yer  almayan Arjantinli futbolcu Jose Sosa'nın ise Akhisar Belediyespor karşısında  oynaması bekleniyor.

 

Muhtemel 11 

 

Tolga Zengin, Beck, Rhodolfo, Tosic, İsmail Köybaşı, Hutchinson,  Gökhan Töre, Oğuzhan, Sosa, Quaresma, Gomez.

 

Ligde 10 maçtır kaybetmiyor 

 

Beşiktaş, ligde yaptığı son 10 maçı kaybetmedi. Bu sezonki tek yenilgisini 2. haftada Atatürk Olimpiyat Stadı'nda  konuk ettiği Trabzonspor karşısında 2-1'lik skorla alan siyah-beyazlı ekip, daha  sonra 10 lig karşılaşmasında 8 galibiyet elde etti, 2 beraberlik yaşadı.  Beşiktaş, söz konusu maçlarda rakip fileleri 24 kez havalandırıp, kalesinde 8 gol  gördü.

 

Son 3 resmi maçta gol yemedi 

 

Beşiktaş, oynadığı son 3 resmi maçta gol yemedi. Süper Lig'deki son 2 maçında, deplasmanda Bursaspor'u 1-0, sahasında  da Medicana Sivasspor'u 2-0 mağlup eden siyah-beyazlı ekip, UEFA Avrupa Ligi'nde  de Skenderbeu karşısında 2-0 kazandı.

 

Beşiktaş'a, kasım ayında şu ana kadar oynadığı 4 resmi maçta gol atan  tek ekip, Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımı oldu. Siyah-beyazlı ekip, 5 Kasım'da  UEFA Avrupa Ligi'nde ağırladığı rakibiyle 1-1 berabere kaldı.

 

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda yenilgisi yok 

 

Beşiktaş, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda ev sahibi olarak çıktığı  maçlarda yenilgi almadı. Son iki sezonda bu statta 6 iç saha karşılaşmasına çıkan  siyah-beyazlılar, 4 maçta rakiplerine üstünlük sağlarken, 2 maç berabere bitti.

 

Beşiktaş, Başakşehir'de son lig maçını geride kalan hafta oynamış ve  Medicana Sivasspor'u 2-0 mağlup etmişti.

 

3 futbolcu ceza sınırında 

 

Akhisar Belediyespor karşılaşması öncesi Beşiktaş'ta 3 futbolcu, sarı  kart ceza sınırında bulunuyor. Ligde üçer sarı kartı bulunan Ricardo Quaresma, Oğuzhan Özyakup ve  Andreas Beck, Ege temsilcisi karşısında sarı kart görmeleri durumunda cezalı  duruma düşecek.

 

Beşiktaş, ligin 14. haftasında deplasmanda Kayserispor ile  karşılaşacak. Siyah-beyazlı ekip, geçen sezon sahasında Akhisar Belediyespor ile  yaptığı maçı 3-1 kazanmış, deplasmandaki mücadele ise 1-1'lik eşitlikle  tamamlanmıştı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI