İşte Beşiktaş'ın sırrı

Beşiktaş'ın müthiş performansındaki sır ortaya çıktı

Beşiktaş, Akhisar Belediye maçında müthiş istatistiklere imza attı. Rakibine ilk dakikadan itibaren oyun anlayışını kabul ettiren siyah-beyazlılar, 90 dakika boyunca 712 pas yaptı. Bu pasların 612'si ise isabetliydi. Beşiktaş, ligdeki en iyi 5. performansını sergilemiş oldu. Barcelona ile özdeşleşen tiki-taka'yı Akhisar'a karşı uygulayan ve rakibinin adeta başını döndüren Beşiktaş'a, sosyal medyadan da büyük destek vardı. Siyah-beyazlı takıma gönül veren taraftarlar, "Beşiktaş ve diğerleri... Ne oynadık be... Aradaki farkı şimdi anlıyor musunuz? Beşiktaş oynar diğerleri seyreder? Bu takım bu pas trafiğiyle herşeye çözüm bulur. Ne pas yaptık be... Akhisarlı oyuncular bir ara oyunu bıraktı" ifadelerini kullandılar .

Beşiktaş'ın orta sahadaki yıldızlarından Oğuzhan Özyakup'un pas istatistiği de takdire şayandı. 121 pas yapan Ozzy bu pasların 113'ünde isabet sağladı. Siyah-beyazlılar sadece pas istatistiğinde rakibine fark atmadı. Beşiktaş, yüzde 67 topla oynama yüzdesiyle rakibinin önündeydi. Kartal, 8 isabetli şutta 3 gol bulurken bu rakam Akhisar'da 4'tü... Ege temsilcisi 4 isabetli şutta 1 gol bulabildi. Beşiktaş, istatistiklerde fark attığı rakibini rahat geçti..

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Oyunun tamamına baktığımız zaman oyun üstünlüğü genelde bizdeydi. Rakibin çıkmasına izin vermemeye çalıştık. Rakibin savunma oynayacağını biliyorduk. Futbol ciddi bir oyundur. İşimizi ciddiyetle yapacağız. Son 10 dakikadaki gibi olmaması gerekiyor. Perşembe önemli bir maçımız var. Turu geçmemiz gerekiyor. G.Saray maçına daha var. Zamanı gelince konuşulur..." dedi..

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI