İşte Beşiktaş'ın stoper adayları

Beşiktaş'ta transferde gözler stoper transferinde

Beşiktaş yönetimi, yeni sezon transfer çalışmalarından önceliğini stoper mevkiine verdi. Teknik direktör Şenol Güneş'in sezon biter bitmez, "Öncelikle stoper istiyorum. Eğer bu bölgeden bir oyuncumuz gidecekse, o zaman 2 tane iyi stoperi kadromuza katmalıyız" diyerek yöneticilerin görüşmelerini bu yönde ilerletmelerini istedi.

Stoper mevki için geniş kapsamlı bir liste hazırlayan Güneş, 10 isimden en az birinin yeni sezon hazırlık kampına kadar takıma katılmasını da şart koydu. Işte Güneş'in yönetime sunduğu 10 kişilik stoper listesi ve oyuncularla yapılan görüşmelerdeki son durum...

DOMAGOJ VIDA

Güneş'in verdiği listenin en üst sırasındaki isimlerden biri olan 28 yaşındaki Hırvat stoper uzun süredir gündemde. Görüşmeler halen devam etse de Dinamo Kiev'in istediği 9 milyon Euro'luk rakamda indirime yanaşmaması nedeniyle anlaşma yapılamıyor.

THOMAS VERMAELEN

31 yaşındaki Belçikalı stoper Barcelona'nın oyuncusu. Geçen sezon Roma'da kiralık oynayan Vermaelen için Katalan ekibiyle yapılan iki görüşme de olumlu geçti. Prensipte anlaşmaya varıldı. Savunmanın solunda da oynayan oyuncunun lakabı ise terminatör!

RODRIGO MOLEDO

29 yaşındaki Brezilyalı stoper 'Komşu'da Panathinaikos'ta forma giyiyor. 1.88 boyunda olan güçlü fiziğiyle dikkat çeken Moledo için yapılan ilk tekliften olumlu yanıt alındı. Menajeri Brezilya'dan da teklif aldıklarını söylese de Şampiyonlar Ligi oyuncuyu cezbediyor.

GUSTAVO GOMEZ

Siyah-beyazlıların kiralamak için teklifte bulunduğu 24 yaşındaki Paraguaylı stoper geçen sezon Milan'da 19 maçta forma giydi. Hem genç hem de gücüyle dikkat çeken Gomez de Güneş'in onay verdiği isimlerden biri. Milan ile 4 yıl daha sözleşmesi var.

IVAN MARCANO

Şenol Güneş'in favorilerinden biri. Tecrübe hoca Izlediği DVD'lerinden Ispanyol yıldıza hayran kaldı. Porto ilk etapta 9 milyon Euro isteyince görüşmeler tıkandı. 1 senelik daha sözleşmesi var. 29 yaşında ve 1.90 boyundaki stoper hem sol hem de sağ ayağını iyi kullanıyor.

LEANDRO CASTAN

Güneş'in beğendiği oyunculardan birisi. 30 yaşındaki Brezilyalı stoper, geçtiğimiz sezonu Torino'da kiralık olarak geçirdi. 14 maçta forma giyen sambacının bonservisi ise Roma'da. Piyasa değeri 5 milyon Euro olan ve kiralanmak istenen oyuncuyla temaslar başladı.

BRUNO MARTINS INDI

Bonservisi Porto'da olan 25 yaşındaki Hollandalı stoper için Portekiz ekibine 3.5 milyon Euro'luk teklif yapıldı ancak kabul görmedi. Beşiktaş yönetimi, geçen sezonu kiralık olarak Stoke City'de geçiren ve 37 resmi maçta forma giyen Indi için bekleme kararı aldı.

TITI

İki sezondur Süper Lig'de Kasımpaşa formasını giyen Brezilyalı stoper Titi'nin en büyük avantajı Türkiye'yi tanıyor olması. 29 yaşındaki sambacı, geçtiğimiz günlerde Talisca ve Quaresma'yla da buluşunca adı iyice öne çıktı. Beşiktaş, Titi için Kasımpaşa'ya 1 milyon Euro teklif etti, yanıt bekliyor.

YAROSLAV RAKITSKY

Sadece Şenol Güneş'in değil, Başkan Fikret Orman'ın da hayali. Fakat Shakhtar'ın istediği rakam 11 milyon Euro. 27 yaşındaki Ukraynalı yıldız, 8 sezondur forma giydiği Shakhtar Donetsk'te en kötü sezonunda 28 resmi maçta oynadı. Herkes istiyor ama transferi en zor isim.

MAMADOU SAKHO

Geçen sezon kiralanması için Liverpool'la anlaşmaya varılmıştı, Fakat oyuncu gelmedi. Geçen sezonu Cristal Palace'ta kiralık olarak geçiren 27 yaşındaki Fransız stoper için bir ilgi var ancak henüz resmi teklif yapılmadı. Yönetim, Ingiliz ekibine kiralama teklifi sunacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI