İşte Beşiktaş'ın Transfer Listesi

Babacar ve Negredo’da yol alamayan siyah-beyazlı yönetim, iki futbolcuyu daha gündemine aldı. Özellikle Carrillo’nun Kartal’a yakın olduğu belirtiliyor.

Babacar ve Negredo’da yol alamayan siyah-beyazlı yönetim, iki futbolcuyu daha gündemine aldı. Özellikle Carrillo’nun Kartal’a yakın olduğu belirtiliyor.


Forvet transferinde Khouma Babacar zora girince Alvaro Negredo'ya yönelen Beşiktaş'ta liste genişliyor. Negredo için öncelikle kiralama formülünü düşünen Kartal, 31 yaşındaki İspanyol futbolcunun 6.5 milyon euroluk maaşı nedeniyle sıkıntı yaşıyor. Siyah-beyazlılar bu yüzden Guido Carrillo ile Fenerbahçe'nin de kadrosuna katmayı istediği Wilfried Bony'yi de gündemine aldı.


Monaco ile 2020 yılına kadar sözleşmesi olan Carrillo için girişimlerde bulunan Beşiktaş, başka talipleri de olan Arjantinli futbolcunun transferinde bir adım önde... Geçen sezon Ligue 1'de 8 gol atıp, 1 asist yapan 26 yaşındaki yıldıza, Fransız ekiplerinin de talip olduğu ancak Arjantinli futbolcunun, Beşiktaş'a Şampiyonlar Ligi'nde katılacak olması nedeniyle sıcak baktığı belirtildi. Bu arada Beşiktaş'ın, Bony'nin kiralık olarak siyah-beyazlı formayı giymesi konusunda da M. City'den fiyat istediği belirtiliyor.


BABACAR İSTEMEDİ

İtalyan TMW, Beşiktaşlı yöneticilerin Khouma Babacar'ı almak için Fiorentina'nın Moena'da kamp yaptığı yere kadar gittiğini yazdı. İtalyan ekibinin transfere sıcak bakmasına rağmen, Senegalli golcünün bu gelişmeye olumsuz bakması nedeniyle herhangi bir gelişme olmadığı iddia edildi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI