İşte Beşiktaş'ın transfer listesindeki 2 genç yıldız

Beşiktaş transfer komitesi Deniz Türüç ve Alperen Babacan'la ilgileniyor

Siyah-Beyazlılar, Kayserispor’daki başarılı performansı sonrasında milli takıma kadar yükselen Deniz Türüç’ü takibe aldı. Kulübün, 24 yaşındaki orta saha oyuncusu için teklif hazırlığında olduğu bildirildi.
Kara Kartal, iç transferde de atağa kalktı. Siyah- Beyazlılar’ın, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sergen Yalçın’ın çalıştırdığı Kayserispor’un 24 yaşındaki orta alan oyuncusu Deniz Türüç’ü uzun süredir takip ettiği ortaya çıktı.

Bu sezon Sarı-Kırmızılı formayla çıktığı 24 lig maçında 7 gol ve 9 asistlik performans sergileyen başarılı isim için yönetimin, teklif hazırlığında olduğu konuşuluyor. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından Finlandiya’yla oynayacağımız 2018 Dünya Kupası elemeleri grup maçının kadrosuna dahil edilen Türüç, yarın görev yapması halinde ilk kez milli olacak.

Alperen Babacan da  izleniyor

Yeni sezon öncesinde yapacağı transferlerle kadrosunu gençleştirmeyi planlayan Siyah- Beyazlılar’ın, bu doğrultuda Denizlispor’un 19 yaşındaki sağ beki Alperen Babacan’la da ilgilendiği bildirildi. Beşiktaşlı idarecilerin, genç futbolcunun gelişimini yakından takip ettiği ve sezon sonunda transfer teklifi yapılabileceği öğrenildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI