İşte Beşiktaş'ın Zapata Teklifi

Cenk Tosun ve Mustafa Pektemek’i bulunduran Siyah-Beyazlılar, Napoli forması giyen Duvan Zapata için resmi transfer teklifinde bulundu

Fanatik Gazzetesi'nin haberine göre, Beşiktaş, İtalya temsilcisinin planları arasında yer almayan Kolombiyalı golcünün şartlarını araştırırken, teknik direktör Şenol Güneş de 26 yaşındaki futbolcuyu kadrosunda görmek istediğini yönetime iletti. Napoli, başarılı futbolcu için 3 milyon Euro (12 milyon TL) talep ederken, Siyah-Beyazlılar 1.5 milyon Euro (6.2 milyon TL) önerdi. İtalyan ekibi ile Beşiktaş arasındaki pazarlıklar devam ediyor.

Büyük umutlarla gelmişti... 

İtalyan devinde 3. forvet konumunda bulunan tecrübeli oyuncu, daha fazla süre almak istemesi sebebiyle takımdan ayrılmak istiyor. Geçen sezonu Udinese’de geçiren Zapata, Türkiye’ye gelmeye de oldukça sıcak bakıyor. 2013-2014 sezonunda Estudiantes’ten 7.5 milyon Euro (31 milyon TL) karşılığında büyük umutlarla transfer olan Kolombiyalı golcü, beklenenin altında kalmıştı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI