İşte Quaresma'nın istediği ücret

Beşiktaş ile Quaresma arasındaki transfer pazarlığının perde arkası

Portekizli yıldız Quaresma, siyah-beyazlı yönetimden yıllık 2.5 milyon euro’dan 2 yıllık sözleşme istiyor.

Beşiktaş’ın Portekizli oyuncusu Ricardo Querasma sözleşmesini uzatmak istiyor ancak yıllık ücretine hatırı sayılır oranda bir zam yapılması koşuluyla… Tecrübeli oyuncu, siyah-beyazlı yöneticilerle yaptığı görüşmede Ocak ayı içerisinde masaya oturma sözü verirken, görüşmelerin yapılması için de menajeri Sergio Alves’den salı günü İstanbul’da olmasını istedi. Ryan Babel’e ödenen rakamı gördükten sonra kendisine haksızlık yapıldığını düşünen Q7’nin iknası konusunda, tahmin edilenden daha zorlu bir süreç yaşanacağı benziyor. Şu anda senelik 1 milyon 650 bin euro kazanan Q7’nin 2 yıllık ve yılda 2.5 milyon euro’dan aşağıya imza atmayacağı öğrenildi. Ünlü yıldız yönetim ile yaptığı görüşmede Aboubakar’ın aldığı ücreti örnek göstermişti. Yönetimin teklifi ise 1 milyon 750 bin Euro.

PERFORMANSI ARTIYOR

Geçen sezon 37 resmi maçta 5 gol atan, 8 de asist yapan Quaresma; bu sezon ise 22 maçta şimdiden 3 gol attı, 7 de asist yapmayı başardı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI