İşte Vitor Hugo gerçekleri

Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Vitor Hugo için çaba sarf ettiği Vitor Hugo için Palmeiras 5 milyon euroluk teklif yaptığı ortaya çıktı.

Beşiktaş'ın renklerine katmak için çaba sarf ettiği Vitor Hugo için Palmeiras 5 milyon euroluk teklif yaptığı ortaya çıktı. 

Fiorentina bu teklife cazip buluyor. Ancak Brezilyalı stoperin kariyerini kesinlikle Avrupa'da sürdürmek istediği ortaya çıktı.

Beşiktaş'tan Belçika'ya golcü çıkarması!Beşiktaş'ta sıra geldi sol beke!Beşiktaş'a büyük şok! Vitor Hugo...Tyler Boyd kampa katıldıBeşiktaş Ernst'le işbirliği anlaşması imzaladı

Brezilya basını, Beşiktaş'ın gündeminde ilk sırada yer alan Vitor Hugo'nun Palmeiras'a transfer olacağını ileri sürdü. Fiorentina'nın Brezilya ekibinin teklif ettiği 5 milyon euro bonservis bedelini kabul ettiği iddia edildi.

Ancak Brezilya stoperin kariyerini Avrupa'da sürdürmek istediği ortaya çıktı. 28 yaşındaki oyuncu, Beşiktaş'ta forma giymeye sıcak bakıyor.

Siyah-beyazlı kulübün Hugo'nun menajeriyle bir görüşme daha yaparak transferi sonlandırması bekleniyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI