Kartal'dan müthiş seri

Beşiktaş, Kayserispor galibiyetiyle müthiş seriye bir halka ekledi

Ligin 13. haftasında Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Akhisar Belediyespor'a 2-0 yenilen siyah-beyazlı takım, daha sonra ev sahibi olduğu maçlarda Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Galatasaray'ı 2-1, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Torku Konyaspor ve Gaziantepspor'u 4-0, Mersin İdmanyurdu, Gençlerbirliği ve Antalyaspor'u 1-0, Eskişehirspor'u da 3-1'lik skorla geçti.


Süper Lig'in 28. haftasında Vodafone Arena'daki ilk maçında Bursaspor'u 3-2 mağlup eden Beşiktaş, bu stattaki ikinci karşılaşmasında da Kayserispor'u 4-0 yendi.


4 maç sonra kalesini gole kapattı


Beşiktaş, Süper Lig'de 4 maç aradan sonra kalesini gole kapattı.


Ligin 26. haftasında Antalyaspor'u 1-0 mağlup eden siyah-beyazlı takım, daha sonra oynadığı 4 maçta kalesinde 8 gol gördü.


Bu maçlarda Kasımpaşa'ya 2-1 yenilen Beşiktaş, Bursaspor'u 3-2 ve Medicana Sivasspor'u 2-1 mağlup ederken, Akhisar Belediyespor ile 3-3 berabere kaldı.


En farklı galibiyetlerden biri


Beşiktaş, 4-0 mağlup ettiği Kayserispor karşısında bu sezon en farklı lig galibiyetlerinden birini elde etti.


Antalyaspor'u ligin ilk yarısında deplasmanda 5-1 mağlup eden siyah-beyazlı ekip, Torku Konyaspor ve Gaziantepspor'a da 4-0'lık skorlarla üstünlük sağlamıştı. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI