Kaybeden derbide

Afrika Kupası’nda Sow’lu Senegal, çeyrek finalde Aboubakar’lı Kamerun ile eşleşti.

Afrika Kupası’nda Sow’lu Senegal, çeyrek finalde Aboubakar’lı Kamerun ile eşleşti. 28 Ocak’ta gerçekleşecek karşılaşmada elenen futbolcu, Beşiktaş-Fenerbahçe kupa derbisinde forma giyecek.

Afrika Uluslar Kupası'nda Moussa Sow ile Vincent Aboubakar'ın forma giydiği milli takımlar karşı karşıya gelecek. Kamerun, Aboubakar'ın maçın 83. dakikasında oyuna girdiği karşılaşmada ev sahibi Gabon ile 0-0'lık beraberlik ilek tur için kendisine gereken 1 puanı almayı başardı. Aldığı bu sonuçla Kamerun, A Grubu'nu 5 puan ile ikinci sırada tamamladı ve çeyrek finalde B Grubu birincisi F.Bahçeli Moussa Sow'un forma giydiği Senegal ile eşleşti. Takımlar 28 Ocak Cumartesi günü mücadele edecek ve kaybeden takım kupaya veda edecek. Bu durumda Sow ya da Aboubakar (tatil yapmaması halinde), Ziraat Türkiye Kupası'nda 4 veya 5 Şubat'ta gerçekleştirilecek Beşiktaş-F.Bahçe derbisine yetişebilecek. Diğer yandan Senegal'in dün Cezayir ile 2-2 berabere kaldığı mücadelede 90 dakika forma giyen Sow beraberlik golünü atan isim oldu.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI