Lyon Marcelo'dan Vazgeçmiyor

Mangala'yı kadrosuna katmayı düşünen Lyon'un Marcelo aşkı bitmediği öğrenildi.

Fransa'nın köklü spor kulüplerinden Lyon defansta yaşadığı sorunu çözmeye çalışıyor. Uzunca bir süredir Marcelo ile ilgilinen Lyon son olarak teklifini 8.5 milyon euroya kadar çıkarmıştı. Beşiktaş'ın 10 milyon euroda diretmesi üzerine Beşiktaş'ın da ilgilendiği Mangala'ya yönelen ve hatta Manchester City'nin başarılı futbolcusunu tesislerini gezdiren Lyon'un Marcelo ısrarı devam ediyor. 


Eliaquim Mangala ile anlaşan Fransız ekibi buna rağmen Marcelo'yu kadrosuna katma isteğinden vazgeçmediği öğrenildi. Lyon'un son olarak yaptığı 8.5 milyon euroluk teklifin hala geçerli olduğunu ancak Beşiktaş'ın 10 milyon euroluk bonservis isteğinden hala vazgeçmediği öğrenildi.


Diğer yandan son öğrenilen bilgilere göre Beşiktaş'ın gündemine gelen ve bonservisi elinde olan Pepe ile anlaşmaya vardığı ve artık Marcelo'nun Lyon'a satışına onay verdiği iddia ediliyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI