Lyon'dan Marcelo için yeni teklif

Fransa 1. futbol ligi (Lige 1) ekiplerinden Olympique Lyon, Beşiktaş'ın Brezilyalı stoperi Marcelo'yu kadrosuna katmak için kesenin ağzını açtı.

Fransa 1. futbol ligi (Lige 1) ekiplerinden Olympique Lyon, Beşiktaş'ın Brezilyalı stoperi Marcelo'yu kadrosuna katmak için kesenin ağzını açtı.

Siyah-beyazlıların Spor Toto Süper Lig'de elde ettiği son iki şampiyonlukta büyük katkısı olan ve Avrupa Arenası'nda yaşanan zaferlerde takımın değişmez isimlerinden olan Marcelo için, Fransız temsilcisi Lyon'un 8.5 milyon Euro'luk yeni bir teklifle Beşiktaş'ın kapısını çaldığı öğrenildi.

NTV Spor'un haberine göre, Beşiktaş yönetimiyle bir kez daha pazarlığa giyen Olympique Lyon yetkilileri, Başkan Fikret Orman ve kurmaylarının 10 milyon Euro talep ettiği Sambacı için teklifini 8.5 milyon Euro'ya kadar yükseltti. 

Son teklif üzerine durumu değerlendirme kararı alan Fikret Orman ve yönetim kurulu, Marcelo'yu bu paraya satmaya sıcak bakıyor.

Beşiktaş Marcelo'yu kadrosunda tutmak istese de, UEFA ile yapılan Financal Fair Play (FFP) anlaşması siyah-beyazlı yöneticilerin elini kolunu bağlıyor. Bonservis geliri transfer yapamayan Beşiktaş, Marcelo'dan kazanacağı parayı Aboubakar ve stoper transferlerinde kullanmayı hesaplıyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI