Mali Genel Kurul'da neler yaşandı?

Bjk'de oldukça hareketli geçen Mali Genel Kurul'dan canlı yayın...

İşte an ve an Mali Genel Kurul'da yaşananlar 

Fikret Orman ve yandaşları ibra zaferini kutluyor. 

İbra etmeyenler tek tek isimlerini Divan Kuruluna yazdıracak. 

18:37 Fikret Orman konuşma yapıyor. Fikret Orman, "Yönetim itibariyle oturup konuşacağız. seçim takvimi yapacağız. Bizi ibra eden ve etmeyenlere teşekkür ediyorum" 

18:36 İbra etmeyenler "kimsenin adamı olmayacağız" diye bağırıyorlar 

18:34 YÖNETİM İDARİ VE MALİ YÖNDEN ibra edildi. 

17:46 Fikret Orman: Tek tek tek herkese yanıt veriyorum ama o kadar çok konuşan oldu ki herkese yanıt veremiyorum. Mali konu , maliyetlerin artışı, biz göreve geldiğimiz gün o günü herkes çok iyi biliyor. O gün gelirlerimizin yüzde 70'i temlik edilmiş üzereydi. Hareket manevramız kısıtlıydı. 590 milyon liranın 300.9 milyonu bir yılda ödedik. Ben zaten kongreye bir hafta kala aday oldum. Ben tatlı cadı eğilim. Ben Samanhha değilim. Biz ilk etapta Beşiktaş'ın güverlilğini ortaya koyduk. Atıf Ağabey 3 yıllık gelirlerimizin sattığımızı sattığımız söyledi. Hayır öyle değil. Biz göreve gelirken güllük gülistanlık değil. Küçüleceğiz demek çok kolay değil ama beklentilerimizi karşılamak için futbol için bir yeşler yapmalıyız. Fikret Orman: Stadı yıkarken gezi olayları sırasında taraftarlarımız sordu "Söz mü" diye sordu biz de evet dedik Küçüleceğiz demek çok kolay. Evet zamanında yapamadık çünkü her şeye yetiştiremedik. 18 bin metre perde yaptık. zemini iyileştirdik. Hedefimiz 100 milyon dolara statı yapmalıyız. Doların artması bize yakıştı. Vodafone Arena ne zaman bitecek? Temmuz'da çatıyı yapacağız. Allah kısmet ederse biz Eylül 15'te stadı açacağız. Ben sabahın 7'sinde oradayım.  Allah varsa bir vicdan muhabese yapın. Loca hakkımızı sattığımız söyleniyor evet bu stadı yaparken bu locayı sattık. Hata mı yaptık? Adidas'tan yaptığımız anlaşmayı düzelterek yeniden uzattık. başka bir şey yapma durumumuz var mıydı? Aktif Reklam için yargı kararını verecek dedi. Yargı Beşiktaş'ın haklılığını ortaya koydu. 

Kaçan şampiyonlukta hatalı biziz 

Şampiyonluk kaçtığıysa bizim suçumuz. Biz Slaven Bilic'i seçtiysek o bizim suçumuz. Biz rakiplerimizle artık aynı bütçeyi yapıyoruz. Biz bunun savaşını verdik. Hakem hataları yapıldıbize biz neden ses çıkarmadık. bundan önceki başkan neden sustu? Şu ana kadar arkadaşlar "Şampiyonluk elimizden kaçtı" diyor. Kimse diyor mu 10. olalım. Eskiden yöneticilerden borç para verirdi. 10 yöneticiden 10 milyon dolar toplasan olmaz. O dönem bitti artık. Hem şampiyonluğa oynayacaksın hem de bütçeni, büyüteceksin, hem de Kartal Yuvası mağazalarını yükselteceksin. Biz kimsenin ayağına gitmiyor. Onlar bize geliyor. Rakiplerimiz loca bile satamadı. Rakibimiz Fenerbahçe Ülker 10 milyon Euro alıyor. Biz sponsorumuzdan 2 milyon dolar alıyoruz. İstanbul'da maç yapıyoruz 3 bin 500 kişi geliyor maça. UEFA'da, CAS'ta dosyamız var mı? Yok. Bir tek şunu söyleyeyim şu söyledikleriniz hiç hak etmiyorum. Akarlara spor kompleksi yapacağız. Onu da sponsora yapacağız. Bunların izni için başvuları yapıyoruz. Bunları yapmakta biz herhald bir yerlerde hata yapıyoruz? Üniversite kuruyorsunuz, Bjk Kolej'ne benzemesin diyorsunuz. Biz orada Beşiktaş ruhuyla bir oluşum yapmak istedik. Biz kirayı 500 binden 2 milyon liraya çıkardık. 4yıllık sözleşme imzaladık. Bu değirmeni suyu, onu buradan, şunu buradan getirerek yapıyoruz. Neden kabataş diyorsunuz, eğitim back groundu olan bir kurum yapalım. Kabataş, bizim eref Beyimizden, Süleyman Seba'mızdan kurulmuş bir yer.  Bunu yaptık da hata mı yaptık? 

Kartal Yuvası 11 milyon TL ciro yapıyordu. Biz rakiplerimizle rekabet yaptıktan sonra 69 mağazaya çıktık. 100 hedefimiz var. 11 milyon TL'den 41 milyon TL'ye çıkardık gelirlerimizi. Bunları yapınca biz kötü mü olduk? 

Neden hesap sormuyoruz? 

Şimdi adam gidip Tabata'yı satın almış. Biz yanlış transfer yaptık. Gökhan Sözen'i transfer ettik. Yıldırım Demirören'e ben oy verdim. Beni öksüz zannettiniz. Neden zamanında o konuşmaları yapmadınız? 

Neden sözleşmeler imzalandı? 

Beşiktaş yönetimi olarak kadronun değişmesini istemedik. 10 oyuncu gidip 10 futbolcu gelmeyecek. Kamuoyu bilmiyor UEFA ile pazarlıklar yapılıyor. Maç günü kongre haklısınız. Bu sezona özgü olmak üzere, son maçımıza şampiyon olacağımıza inandığım bir hafta önceye aldık. Mayıs ayı içinde yapmasaydık hangi gün yapsaydık hafta içi mi yapsaydık? 

Seçim istiyorsanız "Evet ilk yönetim kurulu toplantısında seçim istiyorsunuz. En kısa zamanda seçime gidiyoruz. 

17:45 Fikret Orman kürsüye çıkıyor. 

17:40 Ahmet Nur Çebi: Genç arkadaşlar var. Enerjinin pozitif mi yoksa negatif mi olacağını göreceğiz. Rüzgar Sağnak gitti mi? Eyvah gitmiş. Ben burada denetleme kurulunun rakamlarını açıkladım. Genç arkadaşlar şunu bilsinler, onlar biraz da bizim sayemizde buradasanız. Çebi konuşurken (laf atanlar oluyor) 250 milyon borcun hesabını veriyoruz. Yüzde 20 menajerlik paralarını yüzde 5'ebiz düşürdük. 


17:38 Uluç Gürkan: İbra olmaması durumunda 30 gün içinde kongre yapılması gerekmektedir. Bu oylama öncesi bazı önemler alıp kongre üyesi olmayan kişiler kendi iradeleriyle salonu terk etmeli. 

17:33 Cengiz Sarıkaya kürsüye çıktı. Kendisini eleştiren kişiye hitaben; "Benim kapalı tribünde neler yaptığımı bir sor bakalım" Gürrültü,patırtı yapıyorsunuz. Böyle genel kurul olmaz (Kongre üyeleri Cengiz Sarıkaya'yıyuhalıyor)  Rüzgar Sağnak keşke bu konuşmaları Demirören, zamanında yapsaydı.  

17: 20 Şampiyonlar Ligi'ne gidecekken Önder Özen'i futbolun başına getirip Dany'i transfer ettiler. Mali bilançolar elimize ulaştırılmıyor. Biz de maatbacıyız başkanım. Ne gerekirsa yapmaya hazırız. Beşiktaş kongre üyesi olmak için Fenerbahçeli ve Galatasaraylı mı olması lazım. Kardeşlerimizin kongre üyeliklerinin onaylanmasını rica ediyoruz. Reza'ya satılan loca geri verilsin. Geri verilsin ki biz ceketimizi satıp o locayı yine alırız. Paramız nereye yeterse o tribüne gideriz. Sadece kulüplere yakın derneklee mi hizmet veriliyor. Nasıl denetleniyor çok merak ediyorum. Futbolculara  şunu söylemek istiyorum, oynadığımız futbol değil Ankara'daki minik coçuğun gözyaşlarıdır. (Mustafa Şamila Fikret Orman yanlılarına bakarak) Adam tutmayın. Beşiktaş'ı tutun. 

17: 15 Beşiktaşkongre üyeleri "Aydoğan Cevahir dışarı" diye bağırıyor. 

17: 02 Bilal Özokur: Son alınan sermaye artırımı kararı Beşiktaş'ı biraz olsun rahatlatacaktır. Döviz kurundaki yükleyiş borcumuzu artırmış mıdır? Personel maaşlarının ödenmemesi işlerin gecikmesine neden olmaktadır. Borcumuz ve faiz yükümüz artıyor. Piyasa değerimiz sürekli azalmaktadır. Genel müdür ve yardımcısına geçen seneden bu yana zam yapılmış ve ve maaş gideri 2 milyon 300 bin lirayayükselmiştir. 

16:59 Sedef Işıksel: Beşiktaş için kurumsallaşma için bir çalışma yapılıyor mu? Bunun için cidddi çalışmalar yapılmalı. 

16:54 Emir Tamer: Beşiktaş'ın sorunu kurumsallaşma vizyonsuzluğu. Maalesef bunu sağlayamadık. 15 yıldır bunu yapamadık. Kart 1903 ve passolig saçmalığı var. Beşiktaş bilet satabilmek için IMG ile anlaştı. 60 milyon Tl neden verildi bu şirket? Finansal olarak bütçesi olan bir kulübün futbol şube sorumluluları suçlanmaz. Futbolculara para ödemeyiyorsun. Ne yaptığınızı siz de bilmiyorsunuz! Başkana önerim olacak, Sayın başkan ,prezentabl ve konuşmasını çok iyi biliyor. Hangi Fenerbahçeli ve Galatasaraylıyla konuşsam ne kadar iyi başkanınız var derken, hangi Beşiktaşlıyı görsem sizden şikayetçi. biraz lütfen camiayı birleştirin. 


16:40 Derviş Yıldız: Tablo karışık. Ortalık rahavete gidiyor. İbra etmek helal etmektik. Kafamız karışık. Aidat, tüzük değişikliği sonrası buraya gelmedim. Kamyon birgi iş değişti. İcra hukukunda telefonla ödemeyi geçiştiriyoruz diyemezsiniz. Bunu yazılı hale getirecektiniz. Biz rencide olmayaktık. Vizyon dediler, marka diyorsun, patent diyorsun. İlkokul durumunda yüksek lisanstan bahsediyoruz. O taşın altına hep beraber koyalım. Külüpte çalışanların kongreye etkilerini biliyor. Biz buradan konuşma hakkını divandan almıyoruz, Konuşma hakkını tüzükten alıyoruz. Helal etme önemledir. Başkanım borç çok büyük. Stat bizi 1 milyon borca fırlatması olmaz. Bu zihniyetin sonunu söylemek gerekir. Uluç beyle tartışıyorsak bir iddiamız var. Bazılarımız mutsuz olacak. Beşiktaş için kim hangi malı satıyorsa, Beşiktaş'tan geçiniyorsa o mutsuz olacak. Şu anda kulübün çalışanları var. Güvenlik ve sivil polisler var. İbra sırasında oy kullanmayanlar dışarı çıkmalı. Kapalar kapanmalı. Başkan bunun gereğini yapmanız için gönergemi sunuyorum. İnşallah hiçbir şeye kaygılanmam ve buralara bir daha gelmem.  

16: 23 Çarşı Grubu üyeleri dışarıdan üye olmayan kişilerin kongre salonuna alınacağı şeklindeki duyumlar nedeniyle kapıda nöbet tutuyor... 

16:10 Ozan Biber: Ben konuşurken önde oturanlar otobüs garajındaki çığırtıklar gibi bağırıyor. 

16:03 Rüzgar Sağnak: Ben laz mütehattim dedi, çok güzel stat yaptı. Futboldan anlamam kim iyiyse onu koyarım dedi. İlk koyduğu Samet Aybaba.. İkinci koyduğu Önder Özen... Milyon dolarlık sözleşmeler, Eskişehir'de oynuyor, ameliyat masasından Enaramo vardı. Enarama ameliyat masasından poz vrmişti. 

15:57 Eren Güçarslan: bize verilen kitapçıkta 176. sayfada Ulvi ve Recep'in,179. sayfada ise Gökhan Töre'nin alacakları için açtıkları icra davaları var. Bunlar nasıl engellemedi. Bu esnaf usulü yapılmalıydı. Bunlar için hep harç ödeyeceğiz. Yazık değil mi Beşiktaş'ın paralarına! 

15: 55 Fikret Orman kürsüye çıktı... Fikret Orman: Bundan sonraki arkadaşların konuşmaları tekrarlanırsa bu süreç uzar ve insanlar sıkılır. İtina ederlerse biz de ona göre cevap vermeye çalışırız. 

15: 43 Erdal Soykan: Bir insan önce geçmişe bakacak sonra kendini eleştirecek. Stat yapılırken köstek olunuyor. O konuşan yöneticiler yıllarca Demirören döneminde yer aldınız. Neden sesinizi çıkarmadınız? Fikret Orman'a yaptığı başarılı işler nedeniyle tebrik yapıyorum. 3 senedir Demirören'den hesap sormanızı bekliyoruz. Sayın başkan "Büyük Beşiktaş camiası hesap soracağım diyen hesap sormayandan hesap sorar" Futbol ve basketbol federasyon başkanlık seçimi var. Biz figüran mıyız? Kimi destekliyoruz. Yoksa voleybol başkanlık seçiminde olduğu gibi Beşiktaşlı başkan adayını arkadan mı bıçaklayacağız? Başkan camiadakilere yaptığı sert söylemleri keşke TFF ve hakemler için yapsa! 

15: 36 Bayram Yağcı: Ben stat bitimine kadar yönetimi küçük şeyler nedeniyle eleştirmeyeceğim. 

15:32 Özer Özçetin: Türkiye'de hakem katliamı var. Şampiyonlar ligi elimizden aldındı. neden herkes susuyor. Lig Tv spikeri Fenerbahçeli Emre golü attığında "Atmasaydı Galatasaray şamipyon olacaktı" diyor. Bre cibilliyetsiz nereden biliyorsun Konya'nın Beşiktaş'ı yeneceğini, nerden biliyorsun Beşiktaş'ın Galatasaray'a kaybedeceğini... Bu Cem Dizdar çıkıp, "Beşiktaş hakem hatalarına sığınmasın" diyor. Sen nasıl Beşiktaş yazarısın yazıklar olsun! 

14:52 Evren Aksoy: Kim kiminle hesap soracak ben bununla ilgilenmiyorum.İyi şeyler de oluyor ama ben diz aynama bakmıyorum çünkü önümü görmüyorum. 

14: 38 Ahmet Nur Çebi benim ismim okunurken "Eyvah" dedi. Ben yıllardır inşaat yapıyorum. Demirlerin kiloları sayılırken 

18 bin ton demir gitmesi gereken Vodafone Arena'ya 22 bin ton demir gittiyse "Eyvah" dersin tabii... Beşiktaş taraftarı mahkemeye verdiği çarşı Grubu'nun 53 kişisinden birisiyim. Bununla gurur duyuyorum. Futbol şubesi artık misyonunu tamamlamıştır. 

14:34 Göksel Omacan: Daha önce Beşiktaş'ı mahkemeye veren Gökhan Sarı kulüpten Beşiktaşlıları uzaklaştırdı. Sayın Fikret Orman sürekli dert yanıyor. Madem bu kadar dert yanacaktı, neden görevi Serdal Adalı'ya görevi devretmedi. 

14:32 Göksel Omacan Divan Kongre Başkanı Uluç Gürkan tartışıyor. Omacan, Gürkan'a, "Sizin hangi amaçla burada başkanlık yaptığınız biliyoruz" diye çıkıştı. Gürkan, "Ben görevimi yapıyorum" dedi. 

14:25 Göksel Omacan: Buradan konuşma yapanların engelleyen, kulübün parasıyla yurtdışı ve yurtiçine gidenlere sesleniyorum. lütfen biraz saygılı olun. 

Başkan pusu kültürü var derken çok doğru söyledi. Ancak onun dönemindeki pusu kültürü her dönemden daha fazla. Tuğrul Görücü Allah rahmet eylesin, Beşiktaş adına aynı gün Ankara, Adapazarı ve İzmit'te 15 dakika arayla masraf yazmıştır. Bu imkansızdır. 2013 yılında yapılan naklen yayın Gökhan Sarı ve Tuğrul Yenidoğan tarafından taraf yapılarak bu hizmet alınmıştır. Bu şirkete ödenen para banka kanalıyla değil Tuğrul Yenidoğan tarafından nakit olarak ödenmiştir. 

14:19 Sezgin Güngör: demirören'den hesap sorsana diye bağırırken, "Merak etmeyin biz Beşiktaş'ın en korkusuz yönetimiyiz" demiştiniz. Gün gelir siz de hesap veren olabilirsiniz. Beşiktaşlıların kulübe üye olması engelleniyor. Fenerbahçeli Beşiktaş Belediye başkanı, Reza'lar kulübe yapılırken taraftar neden üye olamıyor. "Benim taraftarımız darbeci değil" diyemediniz. Biz hacizciler gelirken kulüpte nöbet tuttuk. Kimseden korkmayın. Gençelrden korkmayın. Sevdası Beşiktaş olanın kavgası da büyük olur. 

14:15 Ahmet Umut Güngör: Bilic'le yola devam edilmeli. Hoca değişiyor, başkan değişiyor,gelen gideni aratıyor. Bilic Hırvatistan'da doğdu Beşiktaşlı doğdu. Biz hocalardan çok çektik. Bilic başarılıdır. 

14:10 Önergenin gündeme gelmesi oybirliğiyle reddedildi. 

14:02 Öinerge için yeniden oylama yapılıyor. 

13:53 Bayram Yağcı konuşuyor. Görüşmelerin kesilmesini bu kongreyi tartışmalı hale getirir. Bu insanların konuşma hakkı gaspedilemez. Bu önergeyi geri çevirin, kimsenin hakkını yemeyin. 

11:46 Oylama yapılıyor 

11:42 Kongre Divan kurul konuşmaları bitirmek için oylama istedi. Kongre üyelerinden başkana tepki var. 

11:34 Burak Gür: Metin Albayrak Gezi olaylarına karışanları kulübe üye yapmayacaklarını açıkladı. Siyaset yapan Beşiktaş kongre üyesi olamayacak mı? Beşiktaş taraftarı haksızlığa hep karşıdır. Çarşı yargılanırken yönetim neden hiç sesini çıkarmadı. Beşiktaş'ın sahibi taraftardır. Beşiktaş'ta yönetim kurulu üyesi kulübün üzerinden şirket kurup, turizm şirketiyle taraftarı fahiş fiyatla deplasmana götürmüştür. Taraftarın tepkisi üzerine babası taraftarı arayıp tehdit etmiştir. 


13:21 Kadir Kılıç: Eski başkan kaçtıktan sonra Fikret Orman yönetimi görevi devraldı. Önce Feda dediler. Sonra küçülerek olmaz dediler. Ancak sportif başarı gelmedi. Borç maalesef 1 milyarlara dayandı. Sayın başkan 2013 yılında maç günleri kongreler olmayacağını söylemişti. Unuttu herhalde, hatırlatayım dedim. Kadir Kılıç: Sayın başkan siz başkansınız... Biz bu camiayı toparlayıp,birleştirmeliyiz. Disiplin kurundan ihraç edilmeyen üyelerimiz bugün başkanın talimatıyla içeri alınmadı. Ben nların arkasındayım. 

13:18 Mustafa Torun: Hesap sorulacak dendi ama basiretler çoktan belirlenmiştir. (Yönetime dönerek) hakkımı helal etmiyorum. Sayın Başkan istifa etmek de erdemliktir. Stat yapımıyla geçiştiriliyor. Beşiktaş yönetim kurunda  saçını taraamayn üyeler vardır. Yönetim idarı ve mali anlamda başarısızdır. 

13:08 Alper Tunga: Demirören'le gizli anlaşma yapılmışdır? Araştırdım Beşiktaş yönetiminin Demirören'i verdiği mahkemeden vazgeçmiş. Yani Beşiktaş davayı kazansaydı 

Del Bosque, Ferrari'nin parası tahsil edebilecekti. Demirören Beşiktaş'ın geleceğini çalmıştır ama Fikret Orman yönetimi ondan hesap soramadığı gibi davalardan vazgeçip bunu kamuoyundan gizlemiştir. 

13:00 Erdener Karataş: Beşiktaş'ta konre üyelikleri neden onaylanmıyor. Neden birçok başvuran kişinin evrakları yok oldu, kayboldu. 

12:56 Ahmet Genberi alkışlarla uğurlanırken Fikret Orman yönetimi yanlısı üyeler Genberi'yi yuhalalıyorlar. 

12:55 Ahmet Genberi yeniden konuşuyor... "Beşiktaş'ı üzmeyin efendiler... Sizin hesap soramazken biz sizin yüzünüze konuşarak hesap soruyoruz. 

Biz en büyüğüz. Biz magazin basınına malzeme olmayın. Beşiktaş için çalışın...

12:49  Fikret Orman yanlıları kürsüyü bastı. Yumruklar konuşuyor... 

12:44 Ahmet Gelberi sert bir şekilde yönetimi eleştiriyor. 

3 yıldır kupayok, final yok, hiç bir başarı yok. Satılan biletlere rağmen, localara rağmen vaadilen sürelere bitirilemeyn bir stat var. tüzüğe aykırı yapılan toplu ödemeler sosyal medyada çarşaf çarşaf döüklüyor. takım şampiyonluğa giderken 2 yönetici maça gidiyor. 

Kimsenin özel hayatı bizi ilgilendirmiyor. Bizler ağlarken (Gelberi'nin bu sözlerinin sonrası kongre karıştı) Gelberi'nin kürsüden inmesi için bazı kongre üyeleri kürsüyü bastı. 

12:30 Metin Ergüven: İki yıldan bu yana onaylanmayan kongre üyelikleri var. Beşiktaş yönetimi yeni üyelerden korkuyor mu? 

5606 kişinin aidatları birileri tarafından yatırılıyor. Toplu aidatları kim yatırıyor? Sayın başkan lütfen açıklasın. Sayın başkan kurumsallaşma sözü vermişti. Geçen bir süre içinde kurumsallaşmaya önem verilmedi. Futbol direktörlük kararı verilkten sonra neden futbol direktörü istifa ettikten sonra neden kimse atanmamıştır? Bu görevi kim yapmaktadır. Beşiktaş sözleşme yaparken neden garanti paralı sözleşmeler yapılıyor? Beşiktaş kontrat yaparken kazan-kazan modeli uygulanmalı. 

12: 18 Atıf Keçeci: Tüzüğümüzün uygulanması önemli. Benim hassasiyetimiz biz hukuğa saygı gösteren bir kulüp olarak bugüne kadar geldik. 

Kongre 50 dakika geç başlayan kongreyi protesto eden genç arkadaşlarımıza müsiğin sesinin yükseltilmesi Beşiktaş'a hiç yakışmadı. 

12:17 Ali Rıza Dizdar: Hukukta doğru vardır. Ben doğruların peşindeyim. 12 Eylülde de ben yuhalandım. 

12:16 Ali Rıza Dizdar kürsüye çıktı. Dizdar'ın konuşması yuhalanıyor. 

Atıf Keçeci: Hukuksal olarak konuşmalar 10 dakika sınırlandırılmaz. Ancak konuşma yapanlar 10 dakikaya saygı duyarlarsa memnuz oluruz. 

12: 12 Oylamayla konuşma süreleri 10 dakikayla sınırlandırıldı. 

12:00 Özgür Şentürk: Beşiktaş'ın büyük borcu var. Stat tek başına sıkıntılara çare olmaz. Beşiktaş'ın sıkıntıları çok büyük... 

11:51  Beşiktaş'ın 2013 Aralık toplam borcu: 573 milyon, Beşiktaş 2015 Aralık toplam borcu 588 milyon

11:46 Beşiktaş denetleme kurulu açıklama yapıyor. 

11:44 Beşiktaş'ın birkaç yıl sonra finans şirketleri Beşiktaş'ın yıldızının parlayacağını görecektir. 

11:44: Stadımızın bitmesiyle bu borçlarımızı tamamlayacağız. 

11: 43 102 milyon TL takım kurduk. 150 milyon Tl'yi stada harcadık. 

11:41 Evet tabii ki borçlanacağız.. 

11:39: Üç yılda ödediğimiz 112 milyon TL, kur farkı yaka 69 milyon TL... Bunun üzerine eklerseniz 770 milyon Tl gibiydik. 

biz bu borcu kapatamayacaktık. Bu borcu sürdürebilir hale ve ödenebilir hale getirdik 

11:38 Ahmet Nur Çebi: Göreve geldiğimiz gün 380 milyon TL borç ödemesi yaptık. 

11:36: Biz Beşiktaş'ı 583 milyon Tl ile devraldık. Bunu kanıtladık. Denetleme kurulu da bunu kabul etmiştir. 

11:35 Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi kürsüye çıktı. 

11:34 Ürkmezgil: Yönetimimiz hizmet için burada diyerek sözlerine son verdi. 

11:33 Ürkmezgil: Yönetim olarak enerjimizin çok büyük bölümünü Vodafone Arena'nın inşaatı için harcıyoruz. 

11: 26: Kartal Yuvası 68 mağazaya ulaşmıştır. 

11:25 Bjk Tv için reklam bölümünu kurduk. 

11:23 Yönetim Kurulu olarak takımlarımızın başarılarını artırmak için çalışmalarımızı artarak sürdüreceğiz. 

11:18 Ahmet Ürkmezgil'in hentbol takımının performansını belirtertirken kongre üyeleri yine alkışladı. 

11:16 Ahmet Ürkmezgil'in Voleybol Bayan Voleybol Takımımız küme düşmüştür sözleri alkışlarla kesildi. Kongre üyeleri daha sonra yuhaladılar. 

11:10 Ahmet Ürkmezgil futbol takımında son 1 yılda yaşananları anlatıyor. 

Ahmet Ürkmezgil: Futbol takımmız zor şartlarda mücadele etmesine rağmen, stat sıkıntısımıza ragmen son 2 haftada aldığı kötü sonuçlar nedeniyle şampiyonluk yarışından kopmuştur. 

11:09 Fikret Orman konuşma yapması için yönetici Ahmet Ürkmezgil'i bilgi vermesi için kürsüye davet etti.

11:07 Başkan Fikret Orman yönetim kurulunun raporunu açıklıyor... 

11:05 Kongreye şu ana 1365 kişi katıldı  

11:03 Çarşı Grubu da kalabalık bir şekilde kongredeki yerini aldı 

11:02 Ve Mali Genel Kurul başladı... 

10: 56 Beşiktaş yönetiminin protestoların ardından müziğin sesini yükseltmesi tepkilerin artmasına neden oldu. 

10:55 Bir kongre üyesi yönetime seslenerek, "Neden geç baştıyorsunuz. Er geç hesap vereceksin" diye çıkıştı. Kongre üyesi büyük alkış aldı... 

10:50 Beşiktaş kongre üyeleri ıslıklarla kongrenin geç başlamasını protesto ediyor. 

10:45 Saat 10:00'da başlaması gereken Mali Genel kurul henüz başlamadı. 

2014 Yılı Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı’nı bugün İstanbul Kongre Merkezi’nde yapacak olan Beşiktaş Kulübü’nde, yönetim bir senenin mali ve idari hesabını verecek. Son haftalarda şampiyonluğun kaçması ve borcun 1 milyar TL’ye yaklaşması nedeniyle gergin ve tartışmalı geçmesi beklenen kongrede Başkan Fikret Orman’ın, mali içerikli uzun bir konuşma yapacağı ifade edildi.

Önceki gün KAP’a gönderilen yazıyla sermaye arttırımına gideceğini duyuran Beşiktaş Yönetimi, buradan gelecek parayla borcun daha da aşağıya çekilmesini, kongrede koz olarak kullanacak. Siyah-beyazlı yönetim ayrıca stat inşaatının son durumu ve bitiş tarihi ilgili de kongre üyelerine bilgi verecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI