Manuel Fernandes'ten Beşiktaş ve Alkol Açıklaması

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Manuel Fernandes Beşiktaş'ta futbol oynadığı dönemle ilgili önemli açıklamalarda bulundu

Beşiktaş’ın eski futbolcularından ve şu anda Lokomotiv Moskova takımında forma giyen Manuel Fernandes, Beşiktaş’taki günleri ve o zamanın teknik direktörü Samet Aybaba hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Futbol Arena’da yer alan habere göre yıldız oyuncu, Rus basınında Championat’a özel röportaj verdi.

Manuel Fernandes: Alkol problemim olmadı

Türkiye’de futbol oynadığı dönemde alkol problemi olduğu yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını dile getiren yıldız oyuncu, “Benim hiçbir zaman alkolle problemim olmadı. Gezip, eğlenmek ile dağıtmak farklı şeyler. Gazeteciler bunu icat etti ve beni sürekli farklı lanse ettiler” dedi.

Samet Aybaba’dan olay açıklamalar gelmişti

Öte yandan 2013 yılında Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba bir ajansa verdiği röportajda Fernandes hakkında şunları ifade etmişti: “Genellikle çoğu antrenmana alkollü geliyordu. Ağzının kokusu yüzünden onla eşleşmek istemeyen futbolcu arkadaşlarımız oluyordu. Hepsine göğüs gerdik. Geceleri hayat kadınları ile yaptığı alemler polis kayıtlarına bile geçti. Şimdi yönetim onu gözden çıkardı, ama bedava gidecek. Gitti Beşiktaş’ın paraları. Burayı da herkes atlıyor”

“Samet Aybaba, benden özür diledi”

Teknik Direktör Samet Aybaba’nın sözlerini Türk basının çarpıttığını ifade eden yıldız futbolcu, hoca ile aralarında geçenleri şöyle anlattı: “Samet Aybaba’nın da açıklamalarını Türk basını çarpıttı. Hatta antrenman sonrası Samet Aybaba tercümanıyla birlikte yanıma geldi ve ‘Özür dilerim, öyle bir şey demedim’ dedi. Ben de ona, ‘Eğer bunu söylemediysen özür dilemene gerek yok’ dedim. Gazeteciler hocayı haklı sandığı için böyle senaryo yazdı ama açıklamalar çarpıtıldı. Samet Aybaba ertesi gün benimle konuştu ve sorunu olmadığını söyledi.”

Yıldız oyuncu, “Beşiktaş ile ilgili olanları anlatsam birçok kişi şaşırır” şeklinde ise bir demeci yer alırken o dönemle ilgili yaşananlarla ilgili fazla detay yer almadı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI