Marcelo'nun oğlu tribünden düştü

Vodafone Arena Stadı'nda inanılmayacak bir kaza gerçekleşti

Habertürk Gazesi'nden Kartal Yigit'in haberine göre; Annesi ile birlikte babasını izlemek için Alanya maçına gelen 5 yaşındaki Diogo tribünden düştü. Devre arasında derhal soyunma odasına götürülen oğlunu kanlar içinde gören ve şok geçiren Marcelo bayılmanın eşiğine geldi. Kulüp doktoru Çetinkaya, kalçasından yaralanan Diogo’ya 5 dikiş attı

Alanyaspor’u farklı geçerek yeni sezona kaldığı yerden devam eden Beşiktaş’ta bu maçın devre arasında üzücü bir olayın yaşandığı ortaya çıktı. İlk yarıda golü erken bulup soyunma odasına neşeli giren SiyahBeyazlı futbolcuların sevinci, kısa sürede savunmanın garantisi olan Marcelo’nun küçük oğlu Diogo’dan gelen haberle bozuldu. Babasını izlemek için annesi ile birlikte stada koşan küçük Diogo, tribünden düşüp kalçasından yaralandı. 5 yaşındaki çocuk apar topar kulüp doktorunun müdahale etmesi için soyunma odasına götürülürken Marcelo, oğlunun kanlar içinde görünce şok geçirip bayılma noktasına geldi. Kendini kaybeden Brezilyalı savunmacının yere düşmemesi için yakınında bulunan takım arkadaşları oyuncunun kolundan tuttu.

OLAYA RAĞMEN İKİNCİ YARIYA ÇIKTI

Doktor Çetinkaya yaptığı ilk müdahalede minik çocuğa dikiş atılması kararını verdi. İğne ile Diogo’nun kalça bölgesi uyuşturuldu ancak çocuğun ağlamasının devam etmesi üzerine bu kez Quaresma, Adriano ve babası Marcelo devreye girdi. Üç oyuncu adeta Çetinkaya’nın yardımcısı gibi hareket edip Diogo’yu sakinleştirdi ve 5 dikiş atılmasını sağladılar. İşlem bittikten sonra küçük Marcelo annesine teslim edildi baba Marcelo da maça döndü. Oğlunun bu durumuna karşın ikinci yarıya çıkan Marcelo’nun hatasız ve soğukkanlı bir oyun sergilemesi takdir edildi.

DIOGO’DAN DOKTORA DUYGULANDIRAN HEDIYE

Minik Diogo, kendisine anında müdahale eden kulüp doktoru Sarper Çetinkaya’ya teşekkür etmek amaçlı küçük bir hediye gönderdi. Önceki gün yapılan çalışma öncesi Marcelo, Çetinkaya’ya bir resim hediye etti. Sarper Çetinkaya’nın resmini çizen Diogo ayrıca İngilizce olarak teşekkür ederim notunu düştü. Bu hediyeyi gören Çetinkaya’nın çok duygulandığı ve ağlamamak için kendini zor tuttuğu ifade edildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI