Marcelo'ya İki Yeni Talip Çıktı

Bonservis bedelinde orta yol bulunamamasından ötürü Lyon Marcelo transferinden vazgeçmişti. Tam yıldız futbolcu Beşiktaş'ta kalıyor derken iki yeni talibi ortaya çıktı!..

Lyon, uzun süredir peşinden koştuğu Marcelo için 8.5 milyon euroya kadar çıkmıştı. Ancak Siyah-Beyazlıların 10 milyon euroda diretmesi üzerine Lyon bu transferden vazgeçmişti. Bunun ardından Marcelo bu sezon Beşiktaş'ta kesin olarak kalıyor derken başarılı defans oyuncusuna iki yeni takip çıktı. 


Beşiktaş'ta Kalmak İstiyor


Yıldız futbolcu hewr fırsatta Beşiktaş yönetimine Beşiktaş'ta mutlu olduğunu ve Beşiktaş'ta kalmak istediğini söylüyor. Tam Lyon Marcelo aşkından vazgeçmişken Inter ve Marsilya'nın Marcelo transferi için harekete geçtiği öğrenildi. Her iki takımda şimdilik menajerler aracılığıyla transfer çalışmalarını sürdürüyor. Dolayısıyla şu an Beşiktaş yönetiminin önüne ne İnter'den ne de Marsilya'dan gelmiş resmi bir teklif bulunmuyor. Konu ile ilgili detayların önümüzdeki günlerde ortaya çıkması beklenmektedir.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI