Mario Gomez: 24 Kayserispor: 23

Beşiktaş'ın süper golcüsü Mario Gomez, gol krallığında dolu dizgin ilerliyor

Beşiktaş'ın gol makinesi Gomez Kayserispor maçında yine işbaşındaydı. Siyah-beyazlıların Alman harikası, Vodafone Arena'da perdeyi açtı, Oğuzhan’ın golünde asist yaptı kazandı. Son 4 haftada 5 gol 2 asist yapan Gomez'in tek kusuru kaçırdığı penaltıydı.

Siyah-beyazlıların Alman yıldızı, 10. dakikada Vodafone Arena'da perdeyi açtı. Sosa'nın ortasında kafa vuruşuyla kaleci Ahamada'yı avlayan Gomez Beşiktaş'ı öne geçirmeyi başardı. Rakip savunmaların belalısı, Oğuzhan'ın 24'te Oğuzhan'ın golünde asisti yapan adamdı. Bir gol ve bir asistle 90 dakikaya damgasını vuran Gomez, bir de penaltı kaçırdı.

GOL SAYISINDA KAYSERİSPOR'U GEÇTİ

Bu sezonki gol sayısını 24'e çıkaran Panzer, takımını şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaştırdı.

Süper Lig'de oynadığı 30. maçta 24. kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Gomez, ligde toplam 23 golü bulunan Kayserispor'u da bu alanda Ligin son 3 haftasına girilirken Gomez gol krallığına bir adım daha yaklaştı.

.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI