Mario Gomez attı Beşiktaş kasasını doldurdu

Alman golcü, Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarından sonra dün de 3 puana doğrudan katkı yaptı. TFF'nin maç başı galibiyet primi olan 1.3 milyon TL baz alındığında kulübe 3.9 milyon TL kazanç sağladı.

Kara Kartal’ın sezon başında İtalyan ekibi Fiorentina’dan kadrosuna kattığı Mario Gomez, Siyah-Beyazlılar’a puanların yanı sıra önemli bir ekonomik katkı da sağladı.

Alman golcü, 2-0’lık Başakşehir ve 2-1 biten Eskişehir maçlarını tek başına kazandırırken 3-2’lik Fenerbahçe derbisinde de attığı 2 golle galibiyete büyük katkı verdi. Federasyonun her galibiyete verdiği 1.3 milyon TL baz alındığında, takımına doğrudan katkı yaptığı 3 galibiyetle 3.9 milyon TL kazandırdı.

Ba’yı aratmıyor

Gomez, geçen sezon Beşiktaş forması giyen selefi Demba Ba’yı da aratmadı. Ligin ilk 7 haftası geride kalırken ağları 6’ıncı kez havalandırdı. Siyah-Beyazlılar’da geçen sezon toplamda 18 gol atarak kariyer rekorunu kıran Senegalli ise ilk 7 haftada sadece 2 gol atmıştı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI