Mario Gomez'den iddialı açıklamalar

Beşiktaş'ın yeni golcüsü Mario Gomez iddialı konuştu

Beşiktaş’ın İtalya Serie A ekibi Fiorentina’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Alman golcü Mario Gomez, Siyah-Beyazlılar’a dahil olmasının ardından kendisine gösterilen büyük sevgiye teşekkür etti. Instagram’daki hesabından salonda çalışırken görüldüğü fotoğrafını paylaşan 30 yaşındaki golcü, görüntünün altına, “Yeni takımım Beşiktaş ile harika üç gün... Bütün herkese bu güzel karşılama için teşekkürler” yazdı. Fotoğrafın altına kısa süre içeresinde yüzlerce yorum ve beğeni gelen Gomez’in, kendisine gösterilen yoğun ilgi sebebiyle oldukça mutlu olduğunu takım arkadaşlarıyla da paylaştığı bildirildi.

‘Kartal’da bırakacağım’

Başarılı futbolcu, takımın Avusturya kampına katılmasının ardından teknik direktör Şenol Güneş’le görüşüp, “Burada beklemediğim bir sevgiyle karşılaştım. Uğurlu numaram 33’le 3 sezon boyunca Beşiktaş’ta görev alıp ardından futbolu burada bırakmak istiyorum” demişti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI