Mehmet Demirkol'dan, Aziz Yıldırım'ın Yıldırım Demirören'e attığı fırçaya müthiş yorum

Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol NTVSpor'da yayınlanan Spor Servisi programında günün öne çıkan gazete manşetlerini değerlendirdi.

Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol NTVSpor'da yayınlanan Spor Servisi programında günün öne çıkan gazete manşetlerini değerlendirdi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Advocaat ile ilgili birbirinden çarpıcı ifadeler kullanan Demirkol, Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe'nin en büyük ortağının Galatasaray olduğunu söyledi.

Emre bildiğim kadarıyla sportif direktörlüğü hazırlanıyor. Fenerbahçe'nin sürekli bahsettiği vizyonu Emre olabilir mi? Bu konuda kurslara da gidiyor biliyoruz. İngiltere, İtalya, Türkiye'de bağlantıları olan bir adam Emre Belözoğlu o hep bahsettiğim vizyon işi olabilir mi?

Advocaat şu saatten sonra izine gitse, izinden dönse ne olur? Adam zaten 1 hafta var 1 hafta yok neyi tartışıyorsun? Bak daha neler var Advocaat'la ilgili... Benim kulağıma neler geliyor neler? Zaten bu görevi yapamazdı, fiziksel ve ruhsal olarak dolduramadı oraya falan... Okuyacaksınız bunları bir gitsin.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında dostluk var diğerleri arasında yok Beşiktaş'ın başarısı ortamı değiştiriyor demek ki... 20 senedir söylemekten sıkıldım. Aziz Yıldırım ve yönetiminin en büyük ortağı kimdir? Galatasaray'dır. Şimdi buradaki ürün nedir? Biz ne satıyoruz? Bizim burda sattığımız şey maç yani oyun. Bu hafta oynanacak 9 maçı satıyoruz. Geri kalan hepsi onun yanı.

Şimdi Fikret Orman diyor ki Mete Kalkavan namuslu bir hakem ona Beşiktaşlı dedikleri için saçma sapan kararlar veriyor. Namus gibi kavramları bu işin içine soktuğun zaman sıkıntı oluyor işte. Şimdi Mete Kalkavan çocukken Beşiktaşlı'ydı diye Beşiktaş lehine karar verecekse zaten bırak namusu ne hakemliği yani.. 

Hürriyet

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI