Mehmet Demirkol'dan çarpıcı Talisca yorumu

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Beşiktaş'ın Talisca transferini mercek altına aldı

NTV Spor’da yayınlanan Spor Servisi programında, genç oyuncunun transferi sonrası görüşlerini belirten Mehmet Demirkol’un açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

“Talisca, Beşiktaş’a uyum sağlar ve katkısı olur. Çünkü iyi bir oyuncu. Tekrar ediyorum Sosa’nın yaptıklarını yapamayabilir, Sosa farklı bir oyuncuydu. Bu, Talisca, Sosa’nın pozisyonunda oynayamaz anlamına gelmiyor. Oynar ama Beşiktaş başka bir oyun oynar. Burada en çok güvendiğimiz şey Talisca’nın yetenekleri… Şenol Hoca’nın bu oyuncuyu nasıl değerlendireceği daha önemli, nasıl monte edeceği ve nasıl faydalanacağı. Çok büyük ihtimalle seneye, sezon sonu Beşiktaş taraftarı çok üzülecek ayrılacağı için… Önümüzdeki sene ne olur bilinmez. Gomez için de neler söylenmişti. 1000 Euro’ya bonservisini aldık demişlerdi. Nerede şimdi, yok takımda, demek ki almamışlar. Alındı dediler, biz de helal olsun dedik ama olmadı. Umarım Talisca burada çok başarılı olur ve ona göre bir sözleşme yapılmıştır kalır. Beşiktaşlılar oyuncunun çok iyi olmasını ummalı ve böyle olursa oyuncu gider. Garip bir durumdayız gerçekten…”


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI