Messi Nişantası sokaklarında!

Habertürk'ün haberine göre; 'Türk futbolunun Messi'si olacak' denilen ama şimdi kendisine takım dahi bulamayan Muhammed Demirci, Gürcü plakalı Hummer cipiyle Nişantaşı'nda görüntülenince panik yaptı.

Yerli Messi diye lanse edillen Muhammed Demirci, futbol hayatındaki başarısızlığıyla Beşiktaşlılar başta olmak üzere tüm futbolseverlerde hayal kırıklığı yaratmıştı. Yüzünü gizlemeye çalıştı. 

Genç futbolcu önceki gün dev Hummer cipiyle Nişantaşı'ndaydı. 20 yaşındaki futbolcu, Gürcü plakalı aracıyla görüntülenince yüzünü sakladı.

Muhammed Demirci'nin etiketlendiği bu fotoğrafta genç oyuncunun gece kulübünde bir kızla sarmaş dolaş olması tepkilere neden olmuştu. Türk futbolunun yıldız adayları arasında gösterilen genç isim önceki akşam da lüks otomobiliyle görüntülenince panik yaptı...

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI