Mitroglou transferinde son viraj

Yunan golcüyle el sıkışan yönetim, başarılı ismi satın alma opsiyonuyla kiralamak için Fulham'la pazarlıklarda son viraja girdi. Beşiktaş'ın, gelecek sezon 7 milyon Euro ödemeyi kabul ettiği ancak İngiliz ekibinin kiralama bedeli istemesi sonrasında pazarlığın uzadığı öğrenildi

Senegalli golcü Demba Ba’yla yollarını ayırmasının ardından hücum hattını yeni bir isimle güçlendirmek için temaslarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, Yunan golcü Kostas Mitroglou’yu gündeme almıştı. 


Geçen sezon Yunanistan temsilcisi Olympiakos’ta kiralık olarak forma giyen 27 yaşındaki futbolcu için Siyah-Beyazlılar’ın İngiliz ekibi Fulham’la yaptığı pazarlığın detayları ortaya çıktı. UEFA’yla Finansal Fair-Play Kuralları çerçevesinde yaptığı anlaşma doğrultusunda Demba Ba’nın Shanghai Shenhua’ya transferinden gelen 13 milyon Euro’luk bedelin yüzde 60’ını yani yaklaşık 8 milyon Euro’luk bölümünü kullanabilecek olan yönetimin; bu oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak istediği bildirildi. 


Menajeri baskı yapıyor


Önceki sezonun başında Olympiakos’tan Fulham’a 15 milyon Euro’ya transfer olan başarılı futbolcu için 7 milyon Euro’ya (21 milyon TL) İngiliz ekibiyle anlaşan yönetimin, Ada temsilcisinin 1 yıllık kiralama bedeli için istediği 1 milyon Euro’yu ödemek istemediği belirtildi. Tarafların pazarlıklarını sürdürdüğü Mitrogol lakaplı futbolcunun Beşiktaş’la anlaştığı, menacerinin de Fulham’lı yöneticilerle görüşmek üzere İngiltere’de olduğu öğrenildi. 



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI