Monaco - Beşiktaş... İlk 11'de Büyük Sürpriz

Monaco - Beşiktaş maçında takımların ilk 11'ler belli oldu

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ne Porto ve Leipzig galibiyetleriyle harika bir başlagıç yapmış ve 6 puan elde etmişti. Siyah Beyazlılar, şimdi de Monaco deplasmanında ve belki de gruptan çıkış vizesini alacak. 

Şenol Güneş'in sahaya süreceği ilk 11 belli oldu. Tecrübeli teknik adam 11'de büyük değişikliğe gitmeyi tercih etti. Gökhan Gönül ve Oğuzhan Özyakup 11'de kendilerine yer bulamadılar. Kötü gidişata son vermek isteyen Monaco teknik direktörü Jardim de beklenilen bir kadro ile sahaya çıktı.

Monaco'nun 11'i:

Subasic, Sidibe, Glik, Jemerson, Almamy Toure, Moutinho, Fabinho, Tielemans, Lemar, Falcao, Keita Balde

Yedekler: Benaglio, Jorge, Diakhaby, Meite, Lopes, Raggi, Boschilia

Beşiktaş'ın 11'i:

Fabri, Adriano, Pepe, Tosic, Caner Erkin, Atiba, Tolgay Arslan, Quaresma, Ryan Babel, Talisca, Cenk Tosun

Yedekler: Tolga Zengin, Mirtovic, Negredo, Oğuzhan Özyakup, Medel, Jeremain Lens, Gökhan Gönül

Hakem tecrübeli Sırp Milorad Mazic!

II. Louis Stadı'nda oynanacak olan dev karşılaşmada, Sırp hakem Milorad Mazic düdük çalacak. Maçta Mazic'in yardımcılıklarını Milovan Ristic ve Dalibor Djurdjevic yapacak. Nemanja Petrovic'in 4. hakem görevini üstleneceği müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise Nenad Djokic ve Danilo Grujic olacak.

Monaco-Beşiktaş maçı şifresiz hangi kanalda saat kaçta?


Beşiktaş'ın Monaco karşısında çıkacağı bu çok önemli karşılaşma bu akşam (17 Ekim salı) TSİ 21.45'te başlayacak ve TRT 1'den naklen yayınlanacak. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI