Moskova'ya özel tur

Siyah-Beyazlılar'da yönetim, bu mücadele için özel tur düzenleyecek.

UEFA Avrupa Ligi’nde 22 Ekim Perşembe günü deplasmanda Lokomotiv Moskova’yla karşılaşacak olan Siyah-Beyazlılar’da yönetim, bu mücadele için özel tur düzenleyecek.


Konuyla ilgili olarak kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, ‘Kulübümüzün resmi seyahat sitesi Beşiktaş Travel, 399 Euro’dan (1345 TL) başlayan fiyatlarla Rusya’da oynanacak bu maça tur düzenliyor’ denildi. Tura katılmak isteyen taraftarların, kulübün resmi internet sitesi aracılığıyla başvuru yapabileceği hatırlatıldı.


Kartal’da çalışmalar yarın başlayacak


Spor Toto Süper Lig’de 7’inci haftayı 2-1’lik Eskişehirspor galibiyetiyle kapatan Siyah-Beyazlılar’da teknik direktör Şenol Güneş, oyuncularına milli ara sebebiyle 3 günlük izin verdi. Milli takımda bulunan isimler dışında kalan futbolcuların tatile giderek geçirdiği ara, yarın sona erecek. Kara Kartal’da çalışmalar, yarın saat 18.00’de Nevzat Demir Tesisleri’nde basına açık yapılacak idmanla başlayacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI