Ne Adriano'ymuş ama!

Beşiktaş'ın, Barcelona’dan transfer ettiği Adriano görev aldığı sınırlı süre içinde Takıma en çok katkı veren isimlerin başında geliyor.

Beşiktaş'ın, Barcelona’dan transfer ettiği Adriano görev aldığı sınırlı süre içinde Takıma en çok katkı veren isimlerin başında geliyor. Brezilyalı yıldız  çıktığı 10 maçta 2 gol atıp 1 asist yaptı. Adriano, hiçbir maçta 90 dakika sahada kalmamasına rağmen bu istatistiği sağlamasını bildi.

Bir de 90 dakika oynarsa

Kartal’ın, Katalan devi Barcelona’dan renklerine bağladığı Adriano Correia, ortaya koyduğu performansla dikkat çekti.  Süper Lig’de Rizespor deplasmanının uzatma dakikalarında attığı klas golle takımına 3 puanı getiren isim olan 31 yaşındaki futbolcu, Napoli zaferinde de rakibin kilidini açan golü atıp klasını konuşturdu.

Caner ile mükemmel uyumlu

Yeni formayla çıktığı 10 maçta 2 gol ve 1 asistlik performans sergileyen Adriano, bu karşılaşmaların hiçbirinde ise 90 dakika sahada kalamadı. 3’ü Devler Ligi, 1’i ise Süper Lig’de olmak üzere toplamda 4 mücadeleye ilk 11’de başlamasına rağmen oyunda kalamayan Adriano, henüz form olarak hazır durumda olmasa da takıma kattığı büyük güçle taraftarına güven veriyor. Adriano,  yedek kalmayı hiç sorun etmezken, Caner ile de sol kanatta süper uyum gösteriyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI