Ne oluyoruz beyler!

Şafak Malatya'nın köşe yazısı

NE OLUYORUZ BEYLER!


Pas oyunu, seri çalımlar, akıl dolu paslar. Ne varsa izledik dün akşam. Sanki Perşembe günü bu çocuklar oynamamış. Şampiyonluğu ne kadar istediklerini bir kere daha gösterdi siyah beyazlılar. Bunlar futbolun güzellikleriydi. 

Peki ya çirkin yüzü? 

3 gün önce bir spor kanalında, aynen şu cümle kuruldu “Beşiktaş şampiyon olursa elde edeceği gelirle seneye de şampiyon olur”. Cumartesi gecesi ise ulusal bir kanalda, yorumculardan biri şöyle söyledi “Açık söylemek gerekirse, Beşiktaş’ın şimdiden kopup gitmesini istemem. Sonra biz ne yaparız”. Ya radyolar? Dün bir programcı niyeti iyice belli etti “ Fenerbahçe’nin şampiyon olmaması önemli değil. Eğer Beşiktaş şampiyon olur, Şampiyonlar ligine katılırsa, kasasına 40 milyon Euro koyacak. Bu ne demek biliyor musunuz? Beşiktaş arayı açıp gider. Fenerbahçe ve Galatasaray buna nasıl müsaade ediyor anlamıyorum”. 


O zaman bir soruda ben sorayım güzide spor yorumcularına. Ne oluyoruz beyler? Geçtiğimiz hafta içinde Mescidi-i Aksa’da yatsıyı kıldırmadı mı bu çocuklar? Neden bu algı? Ne için bu çırpınış? Hak ettikten sonra lig hangi haftada koparsa kopsun. Sorun bunun neresinde? Malzemecisinden, hocasına. Futbolcusundan başkanına EFENDİ olan, bizlere bu futbol fukaralığında oyundan keyif almayı öğreten bu çocuklar başka ülkenin oyuncuları mı? İşte böyle bir ortamda FUTBOL oynamaya gayret eden bir oyuncu topluluğu ve tavrını bozmadan camiasını yönetmeye çalışan bir yönetim izliyoruz. 

Bakalım haftaya Türk Telekom Arena’da ne göreceğiz. Futbolun adaletini mi? Yoksa futbolun erk sahiplerinin ne istediğini mi?


ŞAFAK MALATYA 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI