Necip'in hakem tepkisi sürüyor

Necip Uysal'dan hakemlere sitem

Siyah beyazlı takımın altyapısında yetişen Necip Uysal hakem Mete Kalkavan'a sert tepki giösterdi. Uysal,''Beşiktaş olarak sahada iyi futbol oynuyoruz en azından oyunu güzelleştirmeye çalışıyoruz. Ama maalesef rakip oyuncular birçok maçta hakemi aldatacak şekilde aşırı sertliğe başvuruyorlar. Adam adama markajda arkadan sürekli bileklere basıyorlar. UEFA uyarıyor ama hakemler bunu gözardı ediyor. Antalya maçında oyuncular bire birde çok sert oynadı. Maalesef hakemler oyunu çirkinleştirene prim tanıyor” şeklinde konuştu.

26 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 9 maçta forma giydi. Deneyimli teknik adam Şenol Güneş Necip Uysal'a UEFA Avrupa Ligi'nde 3 maçta forma şansı verdi.Milli Takımlar kariyerinde ilk olarak U-18, U-19 ve Ümit Milli Takım formalarını giyen Uysal, 1 kez de A Milli Takım'da oynadı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI