Nedim Güngör: İçim dışım

Kartalhaber yazarı Nedim Güngör yazdı

İçim Dışım


Avrupa'dan dönüşler hep sıkıntılı olurdu ancak, Beşiktaş bunu aştığından Akhisar karşısında hiç de aklımıza "acaba" gelmedi.

Zayıf rakibi karşısında daha ilk yarıda fişi çeken siyah beyazlılar oyunu domine ettiler. Oyunda ki üstünlük doksan dakikaya yayılsa da tempo belli sürelerde arttı. Bunun da en büyük sebebi daha ilk yarıda istediğini almasıydı.

Beşiktaş'ın artılarını saymaktansa eksilerini yazmak daha mantıklı olacaktır. Zira artıları anlatmaya kalksak Quaresma'nın ayağının dışından içine gelene kadar satırlar dolar taşar. 

Talisca skora ve takım oyununa katkı sağlamakta zorlanıyor. Akhisar karşısında çok iyi bir gol atsa da bu tarz şutları hiç çalışmıyor. Defansta sıkıntı halen devam ediyor. Araya atılan toplar ciddi sıkıntı oluşturuyor ki Marcelo " ille de Tosic" diyor.

Babel biraz dikkatli olsa ilk yarıda Akhisar takımı maçı bırakırdı.

Tribünler takımı itmek ve rakibi baskı altına almayı beceremiyorlar. Rakip topla oynarken balansını bozamıyor ya da hakemin çekinmesini sağlayamıyor. 

Milattan önce ve milattan sonra terimlerinin artık "Atiba'dan önce Atiba'dan sonra" diye değiştirmek lazım. Bu adamı kopyalayın kardeşim. 

Arabaya iç-dış yap der gibi Şenol Hoca, Quaresma'ya iç-dış orta yolla talimatını verince Portekizli yıldız rakibin içini dışını çıkarırcasına yaptığı ortalarla illallah ettiriyor. Zaten yolladığı ortaları gol yapamayan forveti kişiye hakaretten içeri atmak lazım.

Beşiktaş farkı açarak farkını gösterdi. Şimdi takipleri usta oldukları alandan çalışmaya başlayacaklarından yönetime yine diyorum ki "lütfen susun!..."

Bir kez daha Avrupa'da ve Türkiye'de Beşiktaş'a çalışan "Beşiktaş'ın dostlarına" sonsuz teşekkürler...


Nedim Güngör

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI