Nefes kesen maç Beşiktaş'ın

FIBA Şampiyonlar Ligi 8.hafta maçında Beşiktaş Sompo Japan kendi sahasında konuk ettiği Proximus Spirou’yu zorda olsa devirdi

FIBA Şampiyonlar Ligi 8.hafta maçında Beşiktaş Sompo Japan kendi sahasında konuk ettiği Proximus Spirou’yu 68-66 yenerek liderliğini sürdürdü.


Bu skorla Beşiktaş Sompo Japan 7.galibiyetini almış oldu.


Karşılaşma iki takımın bulduğu sayılarla başladı. Çeyreğin genelinde başa baş ve dengeli bir mücadele olurken periyot da 14-15 Proximus Spirou üstünlüğünde sona erdi.


İkinci periyot karşılıklı başarısız hücumlarla başladı. İki takımın da çember altından basket bulmaya çalışması üzerine 14.dakika 24-29 Proximus Spirou üstünlüğünde geçildi. Çeyreğin sonuna doğru oyun kontrolünü bırakmayan konuk ekip devreye de 35-40 öde girdi.


Üçüncü çeyrek Beşiktaş Sompo Japan fırtınası ile başladı. 24.dakikada öne geçen siyah beyazlılar skoru da 49-42 yaptı. Bu dakikadan sonra vites arttıran Beşiktaş Sompo Japan farkı çift hanelere çıkartıp periyotu 59-48 önde bitirdi.


Final periyotuna deplasman takımı daha iyi başlayarak 32.dakikada skoru 59-55’e getirmeyi başardı. Dakikalar ilerledikçe oyunda kontrolü sağlayan Proximus Spirou 64-62 ile farkı ikiye kadar düşürdü. Skor 68-66'yken son topu deplasman ekibi başarılı kullanamayınca Beşiktaş Sompo Japan bu skorla maçı kazanmış oldu.



Beşiktaş Sompo Japan’de Earl Clark 19 sayı 9 ribaunt, Vladimir Stimac 11 sayı 18 ribaunt ile en önemli performansları sergilediler. Proximus Spirou tarafında Shepherd 15 sayı 3 ribaunt ile oynadı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI