Negredo Onu Bile Arattı

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Alvaro Negredo, Siyah-Beyazlı taraftarları hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor

Beşiktaş’ın takım olarak geçen sezona göre henüz ritmini bulamamış olması, ceza sahasına daha az giriyor olması, Cenk Tosun’un Güneş’in bankosu olması gibi bir çok mazeret sayılabilir ama yine de İspanyol’un en azından siftah yapmış olması beklenirdi.

Sonuç olarak Negredo, şimdilik beklentileri karşılayabilmiş değil. Bu akıllara geçmişte siyah beyazlı formayı giymiş ve hayal kırıklığı yaratan golcüleri hatırlattı. 1989-90 sezonundan itibaren Beşiktaş forması giyen ve başarısız görülen golcüler içinde ne ilginçtir en iyisi Nartallo! Futbol mizahına en çok konu olan isimlerden olan Arjantinli, hem toplam da hem de maçı başı ortalamada Alman yıldız Kuntz’u bile geçmeyi başardı.

Beşiktaş tribünlerine saç baş yoldurtan golcüler arasında kimler yok ki? Entelektüel Stavrum’dan Ailton’a, Higuain’den Niag’a ve Edu’ya kadar bir çok golcü taraftarın gönlüne taht kuramadan gelip geçti.
İşte o golcüler ve performansları…

Futbolcu Maç Gol

Rob McDonald 2 0
Nartallo 28 12
Kuntz 35 11
Ohen 22 11
Stavrum 19 5
Adrian İlie 16 5
Tomas Jun 8 1
Youla 18 6
Ailton 18 7
Federico Higuain 16 2 
Fatih Tekke 3 0
Bebe 4 0
Edu 32 5
Niang 10 3
Eneramo 7 1

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI