Nissan; Cenk Tosun'u seçti

Nissan ve dünyanın önde gelen bilim adamları, bilimsel verilere dayanarak Cenk Tosun'u seçti

www.Arabakeyfi.com'un haberine göre; Japon otomobil üreticisi Nissan ve dünyanın önde gelen bilim adamları, bilimsel verilere dayanarak bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nin en heyecan verici maçını, takımını ve oyuncularını belirledi. Loughborough Üniversitesi'nde bilim adamlarıyla yaratılan Nissan Heyecan Endeksi, FC Barcelona'nın resmi olarak Avrupa'daki en heyecan verici futbol takımı olduğunu gösteriyor.

Nissan Heyecan Endeksine göre, bu yıl ligin en heyecan verici takımı, 57,2 puan ile FC Barselona olurken onu 53 puanla Real Madrid CF, 44,6 puanla FC Bayern Münih, 36,5 puanla FC Borussia Dortmund ve 32 puanla Arsenal FC takip etti.
Turnuvanın ‘en heyecan verici onbiri’ sıralamasında FC Barcelona forması giyen Lionel Messi, Juventus FC'nin defans oyuncusu Dani Alves ve Arsenal FC'nin orta saha oyuncu Mesut Özil yer alıyor. Atletiko Madrid’in kalecisi Jan Oblak, FC Kopenhag defans oyuncusu Ludwig Augustinsson, FC Kopenhag defans oyuncusu Mathias Jorgensen, Real Madrid CF defans oyuncusu Raphael Varane, Sevilla FC’nin orta saha oyuncusu Danilo Pereira, Arsenal FC’nin hücüm oyuncusu Alexis Sanchez ve Real Madrid CF hücum oyuncusu Karim Benzema ‘en heyecan verici onbiri’ sıralamasında yer alan diğer futbolcular.


FC Borussia Dortmund ve Legia Varşova'nın Kasım ayındaki 12 gollü mücadelesi 72 puanla UEFA Şampiyonlar Ligi’nin şimdiye kadarki ‘en heyecan verici maçı’ olarak öne çıkıyor. Onu 55,7 puanla 4-0 biten FC Barselona-Manchester City FC maçı takip ederken 2-2 biten FC Borrusia Dortmund-Real Madrid CF karşılaşması 44,1 puanla 3. sırada yer aldı. 3-1’lik skorla tamamlanan Manchester City FC-FC Barselona karşılaşması 44 puanla listede 4. sırada yer alırken 2-2 biten Real Madrid CF-FC Borussia Dortmund maçı ise 38,7 puanla beşinci sırada yer aldı.
Dünyanın dört bir yanından oylarla belirlenecek olan ‘Gol Haftası' turnuva boyunca devam edecek ve futbol severlere UEFA Şampiyonlar Ligi'nin en iyi ve en heyecan verici gollerine oy verme fırsatı tanıyacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI