Oğuzhan Özyakup El Yaktı

Beşiktaş'ın yeniden sözleşmek istediği Oğuzhan Özyakup yönetimden yıllık 3.5 milyon euro istedi

Yönetim, sözleşmesini uzatmak istediği Oğuzhan’ın menajerinin yıllık 3.5 milyon euro istemesi üzerine şok oldu. Başkan, 1.5 milyon euro alan milli yıldıza %50 zam teklif etti

Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre, Beşiktaş'ta gözler ara transferde yapılacak olan takviyelere çevrilirken, sözleşmesi uzatılacak olan oyuncularla yapılan görüşmeler de yönetimi zorluyor. Son olarak Tolgay Arslan ile her konuda anlaşmaya varan Beşiktaş yönetimi, şimdi Oğuzhan'ın işini bitirmek için çalışıyor. Fakat Başkan Fikret Orman'ın önünde büyük bir engel var, diğer futbolculara ödenen yüksek maaşlar... Daha önce Oğuzhan'a, "Seni mağdur etmeyeceğim" diyen Orman, genç futbolcuya %50 zam teklif etti. Bu rakam şu anda 1.5 milyon euro kazanan Oğuzhan'ın maaşının 2 milyon 250 bin euro'ya yükselmesi anlamına geliyordu.

%200 ZAM İSTEDİLER
Oğuzhan'ın Hollandalı menajeri ise bu rakamı çok düşük buldu. Takımın yıldızının ve kaptanın, Tosic'ten daha fazla alması gerektiğini söyledi. Hatta Oğuzhan'ı da buna ikna etti; Medel, Negredo ve Q7'nin yeni sözleşmelerinde aldıkları rakamları örnek gösterdi. Ardından da Oğuzhan için yılda 3.5 milyon euro'dan 5 yıllık sözleşme istedi. Şu anki kazancının % 200'ünden bile fazla olan bu rakam ise Başkan Orman'ı şaşkına çevirdi. Oğuzhan transfer görüşmelerine dahil olmazken, Başkan'a ise sürekli olarak "Beşiktaş'ta kalmak istiyorum" diyor. Fakat menajeri Oğuzhan'a çok talip olduğunu belirterek işi yokuşa sürüyor.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI