Oğuzhan Özyakup İmzayı Attı

Beşiktaş, Oğuzhan Özyakup'la sözleşme yeniledi

Beşiktaş'ın son 2 sezon elde ettiği başarılarda büyük pay sahibi olan Oğuzhan Özyakup, kulübü için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadı.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre, eski kulübü Arsenal olmak üzere Avrupa'dan birçok takımın talip olduğu Oğuzhan'ın, siyah-beyaz aşkı ise takdire şayan. Genç oyuncunun sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini uzattığı ve tarih yerini boş bıraktığı öğrenildi. Halen mukavelesi devam ettiği için yeni sözleşmeyi devreye sokmayan Beşiktaş yönetimi de anlaşmanın sona ereceği 30 Haziran'da, tarih yerindeki boşluğu doldurup sözleşmeyi resmen devreye sokacak.

BİZZAT FİKRET ORMAN İLGİLENİYOR
 
Başkan Fikret Orman'ın kariyer planlamasını bizzat yaptığı Oğuzhan Özyakup'un, Arsenal'de bulunan payı için ise görüşmeler sürüyor. Siyah-Beyazlı yönetim bu konuda somut bir adım atabilmiş değil. İngiliz basını Oğuzhan'ı geri almak isteyen Arsenal'in, 20 milyon poundluk bir bütçeyi gözden çıkardığı iddia etmişti. Genç futbolcu ise bu konuda kararı tamamen Başkan Orman'a bırakmış durumda. Orman da Oğuzhan ve Cenk için transfer kriterlerini, "Avrupa'nın elit kulüplerinden birine giderlerse izin veririm" şeklinde koymuştu. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI