Oğuzhan Özyakup'a teklif yağıyor

Daily Star Gazetesi, siyah-beyazlıların genç yıldızı Oğuzhan Özyakup’a yetiştiği kulüp Arsenal’in ardından Chelsea’nin de talip olduğunu yazdı

Beşiktaş'ın genç yıldızı Oğuzhan Özyakup, İngiltere'de spor sayfalarının manşetlerini süslemeye devam ediyor. Daily Star Gazetesi'nin "Arsenal'in genç takımında parlayan yıldıza Chelsea kancası" başlığıyla verilen haberde, İngiliz devinin Ozi için yüklü bir bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu kaydedildi. 23 yaşındaki oyuncunun Beşiktaş'ın şampiyon olmasındaki rolünün altı çizilirken başkan Orman'ın "Oğuzhan'ı Lazio istedi ancak Beşiktaş, Lazio'dan büyük kulüp. Eğer Oğuzhan bir gün Avrupa'ya gidecekse bu Chelsea gibi yüksek kalibreli takım olmalı. O durumda ben de yardımcı olabilirim" sözleri de haberde yer aldı. 


1 sezon daha bırakmayacaklar 

İngiliz devi Chelsae'nin, Ozi için Beşiktaş'ın kapısını kısa sürede çalacağı da belirtildi. Oğuzhan'ın Euro 2016'nın yıldızlarından biri olması beklenirken burada daha da parlamasından korkan Chelsea, fiyatı katlanmadan transferi tamamlamaya çalışacak. İngiliz cephesinde bunlar olurken Beşiktaş ise 'şampiyon kadrosunu' bozmayı düşünmüyor. Başkan Orman'ın, geçtiğimiz sezonda da taliplileri bulunan genç Oğuzhan'ı en azından 1 sene daha takımda tutmak istiyor.

.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI